Skip to main content

Enter The Groove uz Mark Knighta u Zagrebu

Prvotno najavljivan u tramvajskoj radionici na Remizi, Enter The Groove će se zbog sigurnosnih mjera nacionalnog stožera, u petak 2.10. održati u zagrebačkom Mozaik Event Centru na adresi Slavonska Avenija 6.

Piše: 

Portal za ulazak u novi Enter the Groove – jer ipak odgovoran groove je najbolji groove

U što god da uđeš, uđi tu potpuno, čitav i bez zadrški jer sve ostalo nije vrijedno tvoga vremena. Ulazak u groove nije po tome ništa drugačiji. Za groove ti je sada već jasno, a naslovni nam vitez stiže iz Velike Britanije.

Štorija u arturijanskim legendama kaže da bi u potrazi za svetim gralom svaki vitez trebao ući u šumu na mjestu koje je najtamnije… za njega osobno. Traženja na kojima se nalazi vrijedno obično počnu ulaskom u najmračnije mjesto kojeg si svjestan. Gral je skriven na otvorenom ako znaš gdje da tražiš.

FB Event: Enter The Groove with Mark Knight

No daleko od legende grala, oklopa, dvoraca i mačeva, u novo doba u kojem se dame spašavaju same, u jednom drugom mraku moderni vitez traži nešto sasvim drugačije. Mark Knight je u mrak podija stupio davne '93. u Rhumba Baru na Garage City partyjima. Početkom listopada s tobom je ovdje na podijima svijeta odrastao DJ, producent, vlasnik izdavačke kuće i biznismen kojeg je i Beatport okrunio titulom drugog najprodavanijeg umjetnika svih vremena s vrtoglavo uspješnim izdanjima na Suari, 1605, Stereu i dakako vlastitom najdražem mu djetetu – Toolroom Recordsu, čiji radio grabi preko 13.5 milijuna slušatelja u preko 60 zemalja, a na iTunesu upada u 20 najutjecajnijih podcasta ikada.

Odgojen pod budnim okom najpoznatije svjetske ure, sin ulica na koje pazi Big Ben, vjeruje u širenje informacije i prenošenje znanja kao temelj uspona scene pa Toolroom postaje i mjesto za profesionalne tutoriale za sve oke koji žele znati. Da Marka pitaš rekao bi ti da je smanjenje vremena trajanja setova apsurdna instant zabava, simptomatični produžetak kroničnog kolektivnog ADHD-a u svijetu instantnih rješenja i gubitka sposobnosti linearne pažnje. Mark u setovima priča priče, a priče trebaju vrijeme da žive i budu kako bi bile ispravno ispričane te Knight čvrsto vjeruje u povratak promišljenijih mesnatijih svirki techna i tech housea, koji su uvijek preferirali duži format i vraća se iskrenom klupskom zvuku.

Uz viteza, u podršku noći na ovoj neobičnoj lokaciji stiže i mlada krv Mon Sai, Vsna G i naš električno eklektični gospodin Filip, DANCElectricPHILIPE. Ako upade još nemaš rekli bismo ti sram te bilo, no to nema smisla. Smisla naprotiv ima dati ti direktnu hiper liniju do tvog vlastitog upada za najbolju stvar na noćnom naličju Zagreba s ove strane jeseni. Ulaznice potraži na Entrio od 90 za regularne; VIP stoje 120 kn; backstage karte su 160 kn

Uđeš u groove oko 22, dođeš, plešeš, budeš i izroniš, tamo negdje pred zoru oko 6 ujutro, s osmijehom i onim predugo odsutnim poštenim umorom kada te noge više ne drže od plesa. Vidimo se!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Enter The Groove (@enterthegroove)


 

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop