Skip to main content
  • 29.03.2022.

Fatima Hajji živi za techno, a to će i dokazati 1.4. u Boogaloo

"Za mene je glazba život i biti u stanju to podijeliti s publikom koja dolazi u klubove u kojima sviram svaki vikend je nevjerojatan dar", ističe Fatima Hajji u intervjuu za Decoded magazin.

Piše: 


Jedna od najpoznatijih španjolskih DJ-ica i producentica, Fatima Hajji priprema žestoki povratak u hram sreće – Boogaloo.

Prvi april ove godine nije rezerviran za šale već za beskompromisni set Fatime Hajji koja je svoju karijeru izgradila uz hard techno, no danas ipak njeguje malo sporije techno BPM-ove nego prijašnjih godina.

Vlasnica je triju izdavačkih kuća, Taikatte, Silver M. i Standbitea, a osim što radi na svojim etiketama, njene trake objavljene su za Codex Recordings i Pornographic Recordings.Na sceni djeluje već gotovo dva desetljeća, a njena strast u setovima prisutna je kao i prvoga dana što je osvojilo srca svih istinskih ljubitelja undergrounda.

Uz opasno ime, Fatimu Hajji, line up-u će se nadovezati i Gumja uz kojega smo uronili u novu 2022. godinu i pripremili se za energični ostatak godine. Svi koji dosad nisu imali prilike poslušati Gumju, sada će doživjeti set koji će obilježiti razvaljujuće trake koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Posljednja dva imena koja će nas rasplesati su rezidenti Boogalooa, Mr. DJ. Dario i Shipe.

FB Event: Future Scope w. Fatima Hajji [01.04.2022.]

Ulaznice su dostupne na Entrio za 120 kn. U tijeku je i akcija na grupne ulaznice "Uzmi 4 ulaznice, a plati samo 3".

Mr. DJ Dario jedno je od najdugovječnijih imena na hrvatskoj sceni koji je izbrusio svoj zanat još od Kraljevstva. Shipe je DJ s kojim ste se mogli ranije susresti na izdanjima Future Scopea, ali i inozemnim eventima na kojima je svoj pult dijelio uz vodeća imena elektroničke scene.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2