Skip to main content
  • 21.07.2021.

Firmum – techno bez kompromisa u Vitezu

Ovoga vikenda Princip.ba se vraća na domaći teren uz Firmum – Follow the prophet Princip.ba

Piše: 


U subotu, 24.7. Vitez (BiH) i okolica pleše bez kompromisa. Line-up čine njihovi rezidenti, a najavljena je puna techno večer, te nakon nje after-party pod vedrim nebom. Lokacija je u okolici Viteza, izolirana u prirodi, a za više informacija potrebno je kontaktirati organizaciju ili promotore preko društvenih mreža. Za rezervaciju ulaznica potrebno ispuniti formular putem sljedećeg linka.

“Nakon dugog perioda tišine vraćamo se tamo gdje nam je i mjesto. 24.7. u subotu plešemo bez kompromisa, slobodni, sretni. Firmum označava novi početak, ponovno ujedinjenje ljubavi i zajedništva u glazbi.”

Line-up:
Arios, Filip, Halabuka, Vazdaisti, NRCSRD, Valentin

Kapacitet ograničen! Za sve informacije pošaljite poruku na našoj stranici na Facebook ili Instagram, te promotorima preko Facebook profila: Grgur Nikica Vuleta, Valentin Mlakić, Vedran Čabrić, Filip Romić, Emir Sarajlić.

Entry: 10KM (kupovinom ulaznice podržavate rad organizacije te omogućujete organiziranje novih događaja)

Powered by Bad to the bone Event je organiziran u skladu sa propisanim epidemiološkim mjerama.

Grafička priprema: Ivan Pranjković #iz_principa

FB Event

Facebook

Instagram

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk