Skip to main content
  • 11.08.2021.

Future Scope: Amelie Lens na Jarunu 3. rujna

Belgijska zvijezda Amelie Lens koja je u posljednjih nekoliko godina doživjela nevjerojatan rast na sceni i osvojila sve ljubitelje techna, podijelit će svoju eksplozivnu energiju 3. rujna na zagrebačkom Jarunu.

Piše: 


Od samoga početka karijere, Lens je prigrlila techno zvuk doziran acidom i postala ključno ime na svim line up-ovima svijeta. Vlasnica je labela Lenske, rezidentica BBC Radia 1, ali i jedna od rijetkih koji imaju priliku ugostiti DJ-eve na svom stageu na Tomorrowlandu.

Večeri će se pridružiti i francuski DJ te producent Airod koji je nedavno objavio suradnju s Lens na EP-u “Raver’s Heart”. Njegove setove krasi surov i brz techno, a ono što ga osobito izdvaja od drugih jest činjenica da preferira svirati neobjavljene trake. Uz konstantni rad na produkciji, Airod je osnovao i vlastiti label pod imenom Elixyr Records te time osigurao svoju titulu jednog od najzanimljivijih techno izvodača.

Nastavno na opasni duo, pridružit će se i DJ Jock koji je nedavno ostvario suradnju s Get Physical Musicom i objavio nešto izvan svog dosadašnjeg opusa. Uz potpis na Intecu Carla Coxa i nagrade Ambasadora, zasigurno je postao jedan od najaktualnijih DJ-eva na našim područjima.

Kao finale line up-a, večer će okruniti i organizator Future Scopea, Shipe koji osim što je doveo neka od najvećih imena, zajedno s njima je dijelio i DJ pult. Rezident je zagrebačkog Boogaloo-a, ali i ime koje ćete vidjeti u b2b kombinacijama s Jockom i Petrom Dundovom.

FB EVENT
Future Scope w. AMELIE LENS @ Jarun [03.09.2021.]

Ulaznice u pretprodaji na Entrio

TIMETABLE
18.00 – 20.00 warm up powered by Stribor
20.00 – 22.30 SHIPE
22.30 – 00.30 AMELIE LENS
00.30 – 02.30 AIROD
02.30 – 04.00 DJ JOCK

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk