Skip to main content

Future Scope najavio Novogodišnji plesnjak

Zagrebački Boogaloo i ove godine priprema doček Nove godine uz globalna i regionalna imena

Piše: 

Future Scope dolazi u XXL izdanju za najluđu noć u godini

Novogodišnji doček u “hramu sreće” će se odviti na tri floora s maratonskim partyjem. Bugarske snage predvode Main floor,DJ-evi s britanskom adresom preuzimaju drugi floor, a treći – Boogaloo black pripada domaćim snagama.

Iz Silvestrova u Novu godinu, na Main flooru, partijanere uvodi Metodi Hristov – jedan je od DJ-eva i producenata koji navigira od techna do tech-housea i tako stvara svoj jedinstveni zvuk koji su prigrlili mnogi ljubitelji elektroničke glazbe. Uz njega, upoznat ćemo se i s Gallyjom koja sa svojim impresivnim i životopisnim bas linijama počinje rasti u glazbenoj sceni. Nastavno na ova globalna imena, pionir zagrebačke scene, Mr. DJ Dario, rezident i budno oko iza Future Scopea, Shipe te mlada techno sila, Lalita Kali popratit će večer svojim vatrenim setovima.

Drugi floorosiguran je za ljubitelje mekanijih ritmova gdje u Novu godinu partijanere uvodi osnivač Wigglea Terry Francis koji je sa svojim projektom predstavio tech-house pravac. Francisu će se pridružiti i polovica Silicone Soula, Craig Morrison. DJ postavu drugog floora zaokružuju rezidenti Senno i Sin u B2B izdanju te Neroa.

Zadnji floor, Boogaloo black dolazi u nešto intimnijem izdanju, u kojem će E-Base, Matya, Looka te Igz prosuti svoje ritmove.

Za sve one kojima plesa neće biti dosta, nakon završetka službenog programa, u 6 sati ujutro kreće službeni after party koji će trajati do podne.

Early bird ulaznice po cijeni od 130kn su dostupne u sustavu Entrio te na svim Entrio prodajnim mjestima.

 

disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop