Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Image

Future Sound of Zagreb - 25. kolovoza

Srijeda, 01 Kolovoz 2007
Miami ima Winter Music Conference, New York ima New Music Seminar, Barcelona organizira Sonar Festival, a u Zagrebu se odrzava  Future Sound of Zagreb. Festival okuplja najbolje od najboljih, pa ni nije slucajnost da se odrzava bas u klubu The Best. FSOZ (Future Sound of Zagreb) predstavlja sirok spektar glazbenih pravaca klupske glazbe (Techno, Progressive, Electrohouse, Breakbeat, Drum & Bass, House i Psychedelic Trance) u njihovom najboljem svjetlu. Klub The Best je smjesten u Jarunskoj ulici i dijeli zid sa bazenima Mladost. Samo jednom godisnje klub je posebno pripremljen, a jedan od plesnih podija nalazi se na otvorenom bazenu Mladost. 17 najboljih zagrebackih DJ-a ce i ove godine preuzeti prostor na više od 9 sati i pretvoriti ga u uzavreli plesni podij. 5 plesnih podija na kojima sviraju probrani DJ-i, od veterana koji su na FSOZ-u svake godine do najnovijih talenata koji ce preuzeti zagrebacku klupsku scenu.
 
Vec trecu godinu za redom FSOZ organizira Astralis Team pod vodstvom Damira Cuculica, legendarnog organizatora za kojeg se moze reci da je 1993. medijski i promotivno zapoceo rave pokret i klupsku kulturu elektronske glazbe u drzavi.
 
FSOZ je najveci klupski dogadjaj u Hrvatskoj i okuplja više od 3000 ljubitelja klupske glazbe pod istim motom: „Buducnost je naša!“

Future Sound of Zagreb
subota 25.08.2007. klub The Best i bazen Mladost

 
 
Progressive & Electrohose (Astralis Team) uz Bazen Mladost
 
Ludvig
Go Cut
Hrvoje Golubic
Utilizer LIVE!
 
 
Velika Techno Dvorana
 
Mr. DJ. Dario
Dechko
Keops
Mary
 
Drum&Bass + Breakbeat Terasa
 
Phillipe
Funk Guru
Gekko
 
 
Goa Psy trance & Full On Bunker
 
Ganesh
Sekkt  
M-Run LIVE!
 
 
VIP House floor
 
E -Base
Grade
Dazy
 
 
cijena ulaznica:
 
50kn – pretprodaja na lokacijama;
klub The Best;
Baredo, Varsavska 3;
Klub 10,  Vlaska 10;
Cafe Cancun, Dankovecka 7, Dubrava
 
60kn – na ulazu do 23h
75kn – na ulazu nakon 23hFuture Sound of Zagreb - 25. kolovoza