Skip to main content
  • 20.08.2019.

Future.Scope Open Air na jezeru Jarun uz španjolskog mačka Coyua

Future Scope je za sam kraj ljetne sezone pripremio Open Air poslasticu na zagrebačkom Jarunu.

Piše: 


Posljednji dan kolovoza (31.08.) rezervirajte za ples pod zvijezdama na Future Scope Open Airu uz španjolskog DJa i producenta – COYU.

Coyu je ime iza mega neopisivo popularnog Suara labela preko kojeg je ovaj katalonski DJ i producent preobrazio španjolsku scenu i stvorio jedan od najprepoznatljivijih zvučnih brendova techna i housea te se uspeo do prvog mjesta na Beatport i Resident Advisor ljestvica. Coyu u međuvremenu postaje jedan od najtraženijih underground DJ-a današnjice, a izdanja sjede na Cocoon-u, Drumcode-u, Get Physical-u, Noir Music-u, 100% Pure-u, Tronic-u i na vlastitoj mu Suari. Nedavno je izdao novi album "You Don`t Know" kroz koji želi pokazati stranu sebe koju ljudi nisu nikada vidjeli.

Party započinje u 17 sati na jezeru Jarun i traje punih 12 sati, a osim glavnog gosta tu su i provjerena domaća imena Mr. DJ Dario, Dj Jock, Shipe, Dj Mary, PEZNT, E-Base, Teo Zver i Sonic Illuminati. Službeni after je u Aquariusu. Early Bird ulaznice su već rasprodane, trenutna cijena ulaznica je 80 kn na Entriu i lancu fizičkih prodajnih mjesta.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2