Skip to main content
  • alt
  • 20.12.2014.

Galinac Galinac B-day Tent Party

Nije Eko Eko nego Galinac Galinac. Rođendani su da se dostojno proslave. Došao si na ovaj svijet, došao si ostaviti trag, svatko na svoj način. Galinac to čini kroz note.

 
Visoko gore, u planinama ponad Brela, na Žabnjaku, smjestio se crveni šator od stotinjak kvadrata. Ispod šatora boje strasti slavi se (nećemo navesti koliko, reći ćemo samo dovoljno) jednako toliko strastvenih godina postojanja. 

alt

 
Galinac Galinac, ili kako ga je majka nazvala Davor, po prvi puta radi ovakvu zabavu u neobičnom šumskom ambijentu. Šator će biti fino grijan da vas zaštiti od vjetrovitih nevera i oko osmice gospodin Mlinarević će sa svojom kohortom, koju čine još i sutehnatičanin Jolly Joke, Marijan Babicz i Dj Jock, zavrtiti najbolje i najsočnije trake.

alt

 
Dakle plan je ovakav. Unatoč grijanju šatora ipak si u brdima pa fensi cipele ostavi doma, obuci nešto udobno i novac ti ne treba jer je upad free, Galinac časti za rođendan. Također na eventu je i pečat BYOB (bring your own boose) koji svi toliko volimo. Dakle, zatekneš li se u Brelima utrpaj si u torbu što ti se pije noćas ispod ovog platna. Sjajna vijest je da će se šator i u narednim mjesecima seliti po raznim lokacijama i održavati ove male partije na koje ugodno može stati oko 150 duša. Stoga, možeš doći, stisnuti se s onima koji su ti dragi i uživati u intimnoj atmosferi na spektalularnim lokacijama. 
 
Davoru Scena želi sve najbolje, najbolji rođendan do sada i neka svaka godina bude sve bolja i bolja, horizonti sve širi i da i dalje uživa u glazbi, ljudima i životu kao i do sada. 105 pa opet Davore!
 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2