Skip to main content
  • abop

Glazbeni dvoboj ABOP-a i Ola Horhe

Novootvoreni splitski klub Minus 3 ove subote nastavlja sa zanimljivim gostovanjima. Dva moderna energična benda bliskog žanra kombinirat će fuziju plesnog ritma elektronike i doživljaj live svirke.

Piše: 

Naslovna foto

ABOP

Prvi put u Splitu 25.2. s početkom u 21h nastupit će Ola Horhe kao elektro-akustični duo iz Beograda kojeg čini Andy Pavlov (analogne sintisajzeri, vokal), Sonja Lončar (sintisajzeri, vokal) i Nemanja Aćimović (akustični i elektronski bubnjevi). Ola Horhe odmah je po pojavljivanju i prvim nastupima izazvao veliku pažnju te su 2009. proglašeni najboljim bendom prema mišljenju web magazina Popboks. U glavnini radi se o kombinaciji glazbenih žanrova koji u njihovoj izvedbi zvuče posebno i drugačije.

{youtube}0qMWHDPChJ0{/youtube}

Osvježenje za usnulu koncertnu scenu Splita svakako je i bend ABOP (After je bolji od partya ) kojeg čine iskusni glazbenici Erol (bas), John (pola bubnja), Levi (druga polovica bubnja), Božo (gitara i sintovi) i Churend (sintovi). U svojoj izvedbi ABOP je live svirani koloplet stilova elektronske glazbe, koji uz vizualni suport I.M.Klifa udara ravno u noge i glavu, tjerajući vas na ples i zabavu. Nakon nastupa na prošlogodišnjem Terraneu, uslijedili su nastupi po zagrebačkim klubovima, pa je pravo vrijeme za osvajanje splitske publike.

{youtube}3uUiSEqh6lM{/youtube}

Cijena ulaznice u pretprodaji je 35kn,a  na dan koncerta 45kn. Prodajna mjesta: Hostel Golly&Bossy, Morpurgova poljana 2; Dancing Bear Music Shop, Dioklecijanova 6.

hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop