Skip to main content
  • 7.01.2020.

Hangar 303 sprema drugo izdanje – u Šibenik stiže Fatima Hajji

Za ekipu iz Project Vojarne 2019. je bila jako uspješna godina pa je uz Winter Edition i Open Air evente priča dobila i jedan podprojekt underground štiha – Hangar 303.

Piše: 


Reakcije na pilot izdanje ovoj projekta koji je okupio oko 1000 posjetitelja uz ritmove rezidenata kultnog berlinskog kluba Tresora, lako su potaknule ekipu Vojarne da se projekt nastavi i ove godine.

Stoga su Decoded Records i Glazbena udruga ECHO za ovogodišnje izdanje Hangar 303 koje nas čeka 01.05. na underground lokaciji pripremili pravu techno poslasticu, a to je Fatima Hajji!

Sa objavom imena su krenule u prodaju i Early Bird ulaznice po cijeni od 50 kuna, a možete ih kupiti na Adriaticketu ovdje.

Fatima Hajji španjolska je DJ-ica i producentica, a nadaleko je poznata po svojim energičnim nastupima. Tehnički besprijekorna, ova dana se kao jako mlada prometnula u vodeće španjolske i europske DJ dive i već 20 godina nastupa diljem svijeta. Više o njoj i njenom radu na sceni saznat ćete kod nas u danima koji dolaze.

Pratite Project Vojarna i na društvenim kanalima
FB Event 01.05.20 Hangar 303

Facebook
Instagram
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Project Vojarna (@projectvojarna)

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop