Skip to main content
  • 11.11.2015.

Herzel na CFSN zagrijavanju za Illectricity 2015

Ususret jedanaestom izdanju Illectricity festivala, CFSN će u Sirupu ovog petka ugostiti Herzela.

Piše: 

Herzelu će ovo biti premijerni nastup u Zagrebu, dok je dosad u Hrvatskoj nastupio tek jednom i to na Dimensionsu u Puli. Ovaj česti gost berlinskih underground klubova stoji za jednog od najjačih techno/acid/post/dubstep projekata u regiji, čemu svjedoči i podatak da je Palms Trax čak dva puta remiksirao njegovu traku „Daydreamer“.

Herzelov posljednji pothvat audovizualne je naravi – radi s o plesnom performansu naziva „TWO“, premijerno prikazanom na De:sonanz festivalu u Skopju. EP „Shades“ izdao je za Talaboltovu izdavačku kuću „Hivern Discs“, a ubrzo će objaviti i debitantski album.
 
CFSN-ovci itch, Funk Guru i phillipe upotpunit će line-up u Sirupu. Brojnost CFSN kolektiva znači i varijetet žanrova, stoga ne čudi što su im klupski nastupi spoj house, deep house, techno, bass, trap, drum'n'bass, UK funky, future garage, post dubstep, dnb, beats, footwork, juke i indie beatova. Uz nastupe diljem gotovo čitave Europe (od Istanbula do Londona), Confusionovim DJ-evima nisu strana ni gostovanja na mnogim festivalima (EXIT, Sziget, Elevate, Outlook, Soundwave, The Garden, Unknown, Hideout, Dimensions, Share, Terraneo, Hartera).
 
Program će se, osim u Sirupu, odvijati i u Swanky Monkey Gardenu. Upad u Sirup je 35 do 1:30, a 45 kuna nakon. U Swanky Monkey Gardenu je ulaz besplatan, a nastupat će CFSN DJ-evi, Arsen Pavešić, Viatori, Bronski, Digitron Sound, Kiwi in Space i Mate Čeko.  Detaljnjije o samom planu i programu pročitajte na FB eventu. Ovogodišnje izdanje Illectricity Festivala održavat će se od 4. do 12. prosinca. Prijave za Nucomers natječaj, koji u sklopu festivala mladim i neafirmiranim talentima nudi priliku da nastupe na samom festivalu, traju još do petka, 13. studenog.
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2