Skip to main content
  • 12.09.2021.

House odiseja escape sessionsa 18.09. uz Robosonica u Zagrebu

Domaći koncept evenata na ekskluzivnim lokacijama ESCAPE Sessions, vraća se u Zagreb i dovodi nam house legendu Robosonic.

Piše: 


Nakon uspješno odrađenog ljetnog party-a na riječkoj zvjezdarnici, escape session Croatia vraća se u Zagreb. Prekrasni urbani vanjski plato City Plaza kompleksa 18. rujna (subota) pretvorit će se još jednom u najveću plesnu pozornicu u gradu na kojom će ovoga puta gosti imati čast plesati na najbolju house muziku koju će birati DJ Robosonic.

Robosonic je producent/DJ baziran trenutno u Berlinu. Od malih nogu bavio se glazbom i produciranjem. Dan danas poznat je kao jedan od najboljih producenata/DJ-a „Golden House Ere“. Njegov nedavni hit In My Arms dostigao je No. 1 poziciju na prestižnoj Beatportov-oj ljestvici. Njegove hitove izbacuju popularne diskografske kuće kao što su Defected, Toolroom, Get Physical i mnoge druge.

Uz Robosonic-a nastupit će i jedan od naših najboljih house DJ-a, Yakka. Yakka je dobitnik prestižne nagrade Ambasador za najboljeg house DJ-a u 2019. godini te je već dobro poznat i mogli bi smo reći miljenik zagrebačke publike koji će sigurno „razdrmati“ sve posjetitelje.

Požuri na entrio.hr i osiguraj ulaznice za sebe i svoju ekipu!

Utipkaj promotivni kod KLUBSKASCENA20 na Entrio i upadaš 20% povoljnije na Escape Sessions. Popust vrijedi samo za regular ulaznice na Entriu.

Iako mjere koronavirusa lagano popuštaju, organizatorima je sigurnost posjetitelja na prvom mjestu tako da će se event održati prema svim preporukama HZJZ-a i Stožera te će ulaz biti omogućen samo posjetiteljima sa važećim EU Covid putovnicama i negativnim testovima (PCR ili Antigene).

Više informacija o samom eventu možeš pronaći na službenoj Facebook, Instagram i YouTube stranici.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2