Skip to main content
  • 3.05.2022.

HTTPS x Smooth: Veliki glazbeni event na 2 stagea u Katran Klubu Zagreb

Pažljivo pripremljen program audiovizualnog micro-house spektakla kreće 20.05. u Katran Klubu, s dva odvojena stagea, chill zonom i poznatim imenima elektronske glazbe

Piše: 

Organizatore ovog događaja, HTTPS: i Smooth, spojila je želja da publici u Hrvatskoj predstave serijal micro-house evenata kao svojevrsnog kontrapunkta sveprisutnom mainstream elektronskom zvuku. Ista karta vrijedi za oba floora, a ideja je pružiti osjećaj dva odvojena kluba na istoj lokaciji.

Ukoliko vam ni izbor dva muzička ritma neće biti dovoljan, organizatori su osigurali i prostor namijenjen za chill-zonu, gdje će se nalaziti ležaljke, voće i piće. Svega toga smo nakon duge dvije godine distance, svi željni.

“Oba stagea su supportirana od strane Void Acoustics BTY teama te Sinstatic vizual-arts inženjera. Uz osam vrhunskih izvođača, najopsežnije Void Audio stageove u HR te pomno odabran glazbeno-edukacijski program, zabavljamo se do ranih jutarnjih sati u samom centru Zagreba.’’ dodaju organizatori.

Organizatori najavljuju početak suradnje sa Interwave/Yoyaku (Francuska) i Sunrise.ro (Rumunjska) agencijama gdje predstavljaju showcase za sezonu 2022. uz prve goste, COSMJNa iz Rumunjske, miljenika Hrvatske Mariana Mateljana iz Splita, Bose kolektiv iz Španjolske, DIKKU,Vladimira Išeka iz Njemačke te jake lokalne snage HTTPS resident DJ IGZ, Bosk i Kobali.

TNT:
COSMJN [sunrise.ro]
DIKKA
Roldan
Kobali

MUSEUM:
Mariano Mateljan [intrwv,FUSE,u.dig]
Dëkyr
IGZ
Bosk

FB Event: HTTPS x Smooth pres. COSMJN • Mariano Mateljan • DIKKA • Bose Spain
https://fb.me/e/1QKFWed4z

Ulaznice na Entrio.hr

HTTPS: promovira organizaciju mikro/elektronske/deep house evenata, te pridaje veliku vrijednost kvaliteti zvuka i njegovom dizajnu, kao i vizualnoj umjetnosti. Od početka koriste VOID Acoustics te ostale visoko kvalitetne proizvode kod predstavljanja svojih evenata publici. Smooth.events i njihova glavna zadaća je prezentirati nove unikatne zvukove i glazbu koju gosti nemaju prilike čuti u Zagrebu i zbog koje često putuje u susjedne države. Naglasak je uvijek na dobroj organizaciji, pomno biranim izvođačima, vrhunskom soundu i zanimljivim lokacijama evenata. 25.06.2022. HTTPS i Smooth već sada pripremaju novi event gdje im dolazi Janeret iz Yoyaku (Francuska) uz TBA velikog izvođača čije će nam ime najaviti na eventu 20.05. u Katran klubu.

Void Acoustics hrvatski distributer P.Audio je službeni VOID partner i sponzor za događaje HTTPS x Smooth evenata koji dolaze u sezoni 2022. Uz profesionalni BTY VOID produkcijski stage team iz Zagreba, cilj im je predstaviti najbolju moguću zvučnu arhitekturu u Hrvatskoj, koju donose gdje god organiziraju event, konfigurirajući jedinstvene parametre zvuka i svjetla za svaki pojedini događaj, ovisno o dimenzijama lokacije, a 20.05. u Katranu to rade na oba stagea u isto vrijeme. Oba stagea će također krasiti Sinstatic visuals duo iz Kvarnera koji svojim unikatnim vizualnim projekcijama daju specijalni pečat od 2018 godine. Nikako ne propustite jedan od najluđih provoda uz vrlo ozbiljnu ekipu: COSMJNa iz Rumunjske, našeg Mariana Mateljana iz Splita, Bose kolektiv iz Španjolske, DIKKU iz Njemačke te jake lokalne snage. Early birds ulaznice su već rasprodane, a broj stolova limitiran i zato požurite na link da osigurate svoja mjesta. Ulaznice su dostupne na platformi Entrio.hr.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2