Skip to main content
  • 28.10.2015.

Humanitarka za Herminu Stefanović u Cadenzi

Minutu po minutu prema nama klizi još jedan vikend, ovoga puta u potpunosti zapetljan u lažnu paučinu Halloweena, no Cadenza se odlučila za nešto sasvim drugo i umjesto noći koja slavi ono umrlo biraju nešto ljudskije slavlje života.

 
Nakon što u petak, 30. listopada, zaplešemo s Martinom Voyom na Tease and Touch partyju, subota donosi divno slavlje humanosti. Kako bi pomogli jednom mladom životu svi DJ-i odrekli su se svojih honorara u korist teške životne borbe Hermine Stefanović.
 
Hermina je do sada imala više operacija no rođendana u životu. Ova 18-godišnjakinja trenutno se oporavlja od 21. operacije kojom je sanirana šteta tumora otkrivenog kada je imala 3 godine. S prsa se proširio i zahvatio i kralježnicu, četiri puta ju ostavio nepokretnom i ostavio neizbrisiv trag na djetinjstvu, kao i skoliozu s kojom se bori posljednjih 11 godina. Posljednji puta ju je vezao za kolica u svibnju i sada joj je potreban aparat za rehabilitaciju koji si obitelj ne može priuštiti jer se i otac bori s karcinomom debelog crijeva.

alt

 
Voditelj utočišta u Savskoj 141, Ivica Petak, komentirao je sentiment koji stoji iza altrustične alternative vješticama i duhovima:
 
„Herminu i njenu majku poznajem već pet godina, još kada sam pokrenuo humanitarnu akciju za djecu iz Klaićeve bolnice preko Facebook stranice Od srca srcu (https://www.facebook.com/humanitarka.odsrcasrcu?fref=ts ), te smo cijelo ovo vrijeme ostali u kontaktu. Čim je izašao članak u medijima o njihovom apelu za pomoć, odmah sam zvao prijatelje DJ-e Damira Ludviga, Martyn Doxa, Gogoleska i Sylph da mi pomognu te smo umjesto Halloween-a odlučili napraviti humanitarni party. Sav prihod od ulaznica uplatit ćemo Hermininoj majci na bankovni račun“,
 
Za sve one koji ne mogu doći, ali bi željeli pomoći, na raspolaganju su sljedeći računi. Svaki i najmaji doprinos će značajno pomoći obitelji koja je nadljudske patnje i strahove podnosila s osmijehom i nadom.

alt

 
Ana Marija Stefanović,
Pavla Radića 40, Zagreb
Zagrebačka banka IBAN HR4323600003237613022
 
DEVIZNI RAČUN
Ana Marija Stefanović, Pavla Radića 40, 10000 Zagreb,
Zagrebačka banka SWIFT: ZABAHR2X IBAN : HR8923600003238637872.
 
alt
 
Za Herminu, koja je 2013. zbog svoje borbe dobila nagradu Ponos Hrvatske, tako ove subote u Cadenzi za pult staju suosnivač Astralisa Damir Ludvig, Martyn Dox i dualni Emphatic Affinity u kojem na podiju sve što želiš osjećaju Sylph I Gogolesko. Upadaš za simboličnih 25, a apsolutno sav prihod ide u ruke Hermininoj obitelji. Stoga dođi nam, dozvoli da te zabavimo i pleši za to da će jednoga dana i Hermina moći zaplesati negdje na flooru do tebe. Veselimo se vašem dolasku a obitelj Stefanović zahvaljuju unaprijed svima koji se odazovu. Napunimo klub dobrim ljudima i dobrom voljom!
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop