Skip to main content
  • 28.03.2012.

Humanitarni Black Light u Lemonu

Humanitarni Black Light 30.3. u klubu Lemon organizira se za  Petra Pantelića "Pampija" koji je nesretnim slučajem ostao nepokretan. Sav prihod od ulaznica ide Pampiju, a vašu velikodušnost Black Light domaćini RRRAMON! i DMT nagrađuju clubbingom uz house, UK bass, 2 step, garage, hip hop i ostale plesne pravce.
 

Piše: 

Budući da Petru hrvatska socijalna pomoć nije ni približno dovoljna za pokrivanje troškova liječenja, BLACK LIGHT mu na ovaj način pokušava bar malo pomoći uz Vaše sudjelovanje. SAV prihod od ulaznica ide Pampiju za troškove liječenja, pa ako želite i u mogućnosti ste, možete donirati i više.

Black Light je najsenzualnija klupska večer u gradu namijenjena svim ljepšim pripadnicama populacije, ali i njihovim muškim kućnim ljubimcima, koji u intimnom okruženju kluba Lemon žele uživati u istinskom clubbingu uz ne pretjerano progresivne, ali vrlo plesne “soulful” glazbene pravce uz jedan od najboljih klupskih razglasa u gradu.

Black Light je večer za sve ljubitelje clubbinga starije od 21 godine koji žele uživati u nekomercijalnim ritmovima, a možda su prerasli sve što za sobom povlači posjet uobičajenom rejvu u Hrvata.

Na Black Lightu možete čuti glazbu izvođača kao što su: Jaimie XX, James Blake, Girl Unit, Boddika, Instra:mental, MJ Cole, Zed Bias aka Maddslinky, Joy Orbison, Ramadanman aka Pearson Sound, Daft Punk, MSTRKRFT, Martyn, Surgeon, Jon Convex, SBTRKT, Jimmy Edgar, Krystal Klear, Mr. Oizo, DJ Mehdi, Floating Points, Jaimie Woon, Julio Bashmore, Hudson Mohawke, Mele, Siriusmo, Kink, Bok Bok, L-Vis 1990, Hot City, Dark Sky, Scuba, Maya Jane Coles, Anthony Rother, Seiji, Mosca, Deadbeat, Untold, Blawan, Locked Groove, Kode 9, Mala, DJ Madd…

Domaćini RRRamon! i DMT, u zajedničkih 20-ak godina DJ staža osim uspješnih klupskih projekata, stotina svirki po cijeloj Hrvatskoj i inozemstvu, iza sebe imaju i nastupe na svim većim festivalima u regiji kao što su EXIT,Terraneo, Hideout i Outlook.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk