Skip to main content
  • 16.05.2017.

Imogen Recordings premijerno u Zagreb dovodi house majstora iz Atlante!

Bila je 2015. kada su Antonio Zuza i Ilija Rudman spojili svoje estetike i rođen je uspješan vinyl only label kojeg voliš i poznaješ pod nazivom Imogen Recordings.


Gospoda iz pozadine tako s ponosom najavljuju naredni Imogen label night, koji ujedno dublira i kao posljednji party sezone, uvodeći ponad podija kluba SSI Katran i Museuma gosta direktno iz Atlante. Američki meštar housea imena je Kai Alcé a 9. lipnja noć premijernog zagrebačkog nastupa. Podršku američkom gostu iz domaćeg tabora pružaju sami vlasnici Imogena, Ilija i Antonio.

Rođen u iskreno kozmopolitskom New Yorku, odrastao na industrijskoj panorami Detroita i stasao u Chicagu, ranih 90-ih gospodin Alcé se smiruje u Atlanti. Onaj kojega još nazivaju i "The Kaizer", ovim jedinstvenim geografskim kretanjima uz put je pokupio najbolje elemente svega što je američki house stvarao u svoja tri ključna house punkta. Dvadeset godina rada u životopis je upisalo suradnje s golemim imenima žanra kao što su Andrés, Larry Heard aka Mr. Fingers i Charles Webster, ali i s britanskom acid jazz / funk grupom The Brand New Heavies te našim Ilijom Rudmanom, a izdavao je i za Moodymannovu etiketu Mahogani Music, Omar S-ov FXHE te veliki Defected.

Kao vitez housea, Kai njeguje žanr u Atlanti putem vlastitih DEEP i MJQ večeri, a 2008. nastaje poznata izdavačka kuća NDATL koja u svoje redove prima i Thea Parrisha, Omar S-a, Roberta Owensa, DJ Spinna, Marcellusa Pittmana i Cheza Damiera koji mu je, uz Derrick Maya i Kevina Saundersona, bio uzor tijekom obrazovanja na Music Institute-u u Detroitu.

Kai je odigrao golemu ulogu u postavljanju Atlante i juga Amerike na globalnu house mapu, u velikoj mjeri zahvaljujući i suosnivanju eventa House in the Park koji uredno okuplja 10 000-20 000 house ljubitelja godišnje.

FB EVENT: Imogen Label Night w/ Kai Alce / Ilija Rudman / Antonio Zuza / SSI & Museum

Dakle tvoje je samo da po upade navratiš u pretprodaji na Entrio za 80 novaca, ili pak na dan eventa za 90, i da se oko 22 sata 9. lipnja sparkiraš na podij. Uprava te također ljubazno moli da zbog ograničenih kapaciteta najaviš svoje prisustvo ili klikom "Going" na eventu ili rezervacijom ili potvrdom dolaska na mail ssipopis@gmail.com. Imogen, Kai, Ilija, Antonio i SSI Katran vam žele dobrodošlicu i beskrajno dobro čekanje zore uz najbolje od američkog housea.

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2