Skip to main content

Irma Reunion, Božić i Nova u Kameleonu!

Kako su te kameleonski nastrojeni i pakirani pod zastave E!Nightsa sami priupitali: "Da dobiješ knjigu svog života, bi li pročitao kraj?"

 
Ili bi je uzeo, razderao, bacio u kamin, sasvim svjestan da je dio čara u samome putu i neizvjesnosti. Izvan ideje postojećih i nepromjenjivih sudbinskih linija i nelagodnog osjećaja da je sve već unaprijed zapisano, stoji samopouzdanje u vlastite sposobnosti, ruke, glavu, ljude i događaje koji se vežu i odvezuju na temeljima ljubavi, želje, znatiželje i užitka. No iako voliš živjeti u ideji da si slobodan da biraš svoje životne linije, samo ponekad neke stvari su toliko ispravne u svojim slučajnostima da ih je pojmiti kao slučajne gotovo nemoguće i da je njihovo događanje bilo naizgled neminovno. Pa se tako po drugi puta okupljaju Irmini prijatelji  i sve ljubav, sjećanja i prijateljstva koje je stvorilo jedno mjesto koje je domom zvao svatko tko voli glazbu i ljude. Kao ispunjene Petrove želje i zajednički pozdrav prijatelju okupljaju se Irmini rezidenti i na floor se od desetke na Badnju večer, 24. prosinca smještaju Ante Demos, El Segundo, Ivan Dudda, Kid Va, Pille, Lushi, Feta i D-Gree, a ti upadaš za 30 na ulazu.

 
 
Kameleon se nakon posvete Irmi, vraća uz zvuke praporaca, koraka na krovu i jednog simpatičnog debelog tipa u crvenom s neumornom ljubavlju spram kolačića i mlijeka. Na sam Božić si u Kameleonu uz "Kazetofon Xmas Party" gdje si od ure prije ponoći u rukama sigurne ekipe Kazetofon Partyja koja će te provesti povijesnom glazbenom alejom od 80-ih do danas kroz rock, pop i disco. Imaš li pozivnicu upad ti je free do pola 1 ujutro da bi nakon toga ubacio tridesetku novaca.

 
31. prosinca, kako opskurni sat najvažnije ponoći gmiže u tvome smjeru uz sve glasnije zvuke prijatelja i sve razdraganijim pogledima u očima, Kameleon se prebacuje u mimikriju apsolutnog puštanja svega što ti više nije potrebno uz podtonove nade i optimizma za godinu koja se upravo otvorila rped tobom kao nova runda pasijansa. Sve je još moguće, možeš odigrati savršeni game iako ne vidiš sve karte. Ovo će biti maraton od punih 12 sati plesa uz dva strana gostovanja no pune detalje očekujte sada svaki dan u zasebnom predstavljanu Nove u ovom prilagodljivom snalažljivom splitskom plesnom gmazu. No do tada – finaliziraj svoje poslove, reci pozdrave koje trebaš, očisti mjesta u mentalnom RAM-u za novo, otvoren i siguran da se neki do najljepših dana koje ćeš ikada proživjeti još nisu dogodili.
 
Dobro došli u Kameleon i E!njoy!
 
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop