Skip to main content
  • 30.06.2016.

Jean-Marie Kone najavljuje ljetnu turneju Hrvatskom!

Ljeto ljubavi kažeš?! A što kažeš na 20 ljeta ljubavi i glazbe?

 
Upravo u slavlju ove sveobuhvatne emocije koja pokreće planetarne sile i veže sve odvojeno pod isti nazivnik, na tlo tvoje lijepe zemlje vraća se Jean-Marie Koné. Ono što je započelo prije dvije dekade, 26. lipnja 1996., nastavlja se jednako jako i 20 godina kasnije.

 
Posvojeni Hrvat, tip koji već godinama sa sobom nosi i hrvatski telefonski broj, koji tvoje gradove zove svojima, koji je kao najveću pouku s Balkana sa sobom dalje ponio rečenicu "Don't fuck with rakija!" započeo je svoj put uz Laurenta Garniera na rodom francuskom tlu, No kako koordinate na koje nas je postavila gentska lutrija nisu uvijek one na kojima ostaviš srca tako ovoga ljeta možeš protresti meso na još 4 punkta.
{youtube}bGUqrcHLYIM{/youtube}
 
Nakon što je 18. lipnja rasplesao ekipu podno stoljetnih dubrovačkih zidina na Banjama, slijedeća stanica je riječka pomorska dama Nina Boat Club 8. srpnja.

Srp sjajnosti se njiše dalje i sjeda u 9. nadnevak u hrvatsku metropolu gdje Jean-Marie šalje beat kroz zrak zagrebačkim G2. Potom slijedi oblizek za Varaždince, Varaždinke i sve one koji se tako osjećaju 16.srpnja u Enygmida bi 30. turneja završila bombom na Proizdu.

 
Za beskrajno prekrasnu iscrpnu priču o posljednjih 20 godina glazbenog puta i neraskidivim sponama koje je isprepleo s hrvatskim stopalima i srcima klizni na riječi samoga gospodina Konéa u jednom od najtemeljitijih i najiscrpnijih intervjua koje si imao prilike uhvatiti u ovim digitalnim bespućima. Enjoy!

Jean-Marie Kone: Danas novac priča, no meni samo glazba govori!

 
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop