Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Joseph Capriati i Future Scope donose napolitanski techno na Jarun

Ponedjeljak, 04 Listopad 2021

Future Scope team vodi vas na zadnji open air party na Jarunsko jezero, uz karizmatičnog talijanskog DJ-a i producenta, Josepha Capriatija.


Party se trebao održati u klubu Boogaloo, ali kako još uvijek vrijede ograničenja u klubovima sa radnim vremenom i kapacitetom, 9. listopada sprema se intimno druženje sa Josephom Capriatijem u prekrasnom prirodnom okruženju na Jarunu pored skejt parka.FB event

Ulaznice u prodaji na Entriu 180 kn, dok će na dan biti nešto skuplje.

Subota, 9. listopada

Početak u 19.00 - kraj u 05.00h

After u Boogaloo od 06hU slučaju lošeg ili hladnog vremena organizator je osigurao šator, koji će prostrujati ritmovima Josepha Capriatija, koji je nedavno objavio svoju novu stvar “Love Changed Me” u suradnji s Ericom Kupperom i Byronom Stingilyjem za poznati Redimension.Njegov LP “Metarmofosi” ove je godine dobio novo ruho u obliku remixeva za koje su se pobrinula istančana imena poput Gaetana Parisiana, Carl Coxa te Masters At Work.Nastavno na vodeće ime line up-a, stiže i neponovljivi Petar Dundov koji je ove godine postao vlasnik Ambasadorove nagrade za najbolje techno izdanje. Tijekom svoje karijere objavio je niz EP-ova, u suradnji s drugim izvodačima, ali i samostalno. Posljednji EP “Euklidia / Intiwatana” izašao je u svibnju za Sudbeat Music.Uz Dundova, stižu i rezidenti DJ Jock i Shipe, koji ovo ljeto pune line up-ove diljem Hrvatske, a osim toga i zajedno dijele pult u b2b setovima. Ovoga puta nastupat će odvojeno te pružiti publici ono najbolje od njihovih glazbenih selekcija.

Joseph Capriati i Future Scope donose napolitanski techno na Jarun