Skip to main content
  • alt
  • 5.05.2015.

Kalypso predstavlja sezonu 2015. mega spektaklom u Zagrebu

Zagrebački klub Green Gold Club biti će mjesto na kojem će najstariji klub na Zrću, Kalypso, u subotu 9. svibnja, eksluzivno predstaviti sezonu 2015. i svoje novo lice spektakularnim mističnim programom “GOA”, što je kratica za “Garden of Art”.

Piše: 

“Garden of Art” je spektakuran, mističan program s vrhunskom scenografijom, koji će se održavati svakog ponedjeljka u klubu Kalypso i najatraktivniji je tjedni program kluba. Glazbena tematika je Future House, novi glazbeni žanr, kojeg su osnovali vodeći producenti današnjice Oliver Heldens i Robin Schulz, te je aktualan svjetski trend u elektronskoj glazbi. U subotu će za glazbeni dio GOA programa na pozornici kluba Green Gold Club zablistati sjajna B. Jones, resident DJ-ica kluba Pacha Ibiza za svjetsku turneju. Uz future house ritmove DJ-ice će zablistati i atraktivna violinistica Amadeea na svojoj električnoj violini.

alt

D-Queens je naziv za kostimirane plesačice i performerice “Dance Queens” koje nastupaju na Ibizi i upravo one svojim ektravagandnim nastupom čine spektakularan program “GOA” provokativnim i mističnim. D-Queens djevojke nastupaju na svakom GOA programu, pa će Vas, kao i svakog ponedjeljka u sezoni 2015. u Kalypsu, uz još 12 artista, oduševiti i ove subote u klubu Green Gold Club.

alt

Kalypso club na Zrću nalazi se na clubbing sceni gotovo 30 godina, što ga čini jednim od najstarijih beach klubova u jugoistočnom dijelu Europe.

Trenutno je Kalypso u fazi kompletnog preuređenja i ove će sezone na party plaži Zrće pokazati svoje novo lice. Novi dizajn na ambijentalan način integrira klub u prirodu, sve je “u drvetu”, pa čak i DJ pozornica koja se nalazi u sklopu velike drvene skulpture. Integracija u prirodu i šumski ambijent čini klub Kalypso jedinstvenim na plaži Zrće.
{youtube}YawkhR7dxxo{/youtube}
 
Klub je redizajniran na više nivoa, pa će novi Kalypso, kapaciteta 3.500 ljudi, sadržati 31 V.I.P. ložu na 3 različita V.I.P. prostora, 3 nova WC prostora, 9 šankova koji uključuju wine & champagne bar, te juice & smoothie bar, pa giftshop, fast food kutak, restoran Boškinac kvalitete i kutak za cigare uz isti, 2 bazena, najbolji sound i light sustav na Zrću, plesni podij iznad kojeg preko cijelog kluba atraktivan most povezuje V.I.P. prostor i restoran, brojne platforme za Go Go plesačice, te klimatizirani backstage apartman za izvođače s vlastitim tušem, WC-om, svlačionicom, lounge dijelom i direktnim ulazom na pozornicu.

alt

Sezona kluba Kalypso 2015. ima izrazito bogat program, bez praznog hoda između različitih festivala, te partyja s gostujućim izvođačima. Tako će, uz standardne festvale, kojih je Kalypso svake godine jedan od domaćina, kao što su Hideout, Spring Break, Forever, Loveweek, Fresh Island, Cro Rocks, Barrakud i Sonus, klub Kalypso predstaviti i svoj prvi vlastiti festival: Stereoforest Festival, na kojem će gostovati vrhunske svjetske DJ zvijezde, kao i lokalne, od kojih su R3HAB, Deorro, Justin Prime, Marien Baker, Dimitri Vangelis & Wyman, Sam Feldt, Danny Wade, Joe Shine i DJ Daisy samo neki. U sklopu Stereoforest festivala održat će se i “Garden of Art”, pod kojim nastupaju Dimitri Vangelis & Wyman, Sam Feldt i Danny Wade, a u istom će festivalu tu biti i “Color Sensation”, koji je izrađen po uzoru na indijske GOA beach partyje s “ljetnom kišom” u raznim bojama… 
{youtube}-JuT94hKPA8{/youtube}

Kako će se tijekom čitave sezone “Garden of Art” održavati svakog ponedjeljka, svaki će utorak i četvrtak od 21. srpnja biti rezerviran za “Arcadia Delight”, popodnevni event koji asociira na Rajski vrt i mirne pašnjake, čini ju chill out atmosfera za opuštanje uz zalazak sunca i ljetnih cocktaila, deep house glazba, te vocal house sa live act nastupima uz instrumente kao što su saksofon, violina i perkusije.

Festivalski raspored Kalypsa!

Uz sve to, klub Kalypso će ove godine biti domaćin i novim festivalima na Zrću, kao što su Incognito Festival powered by Reforma, kojim i otvara ljetnu sezonu 19. lipnja, pa Hard Island festival, atraktivan Allure Festival samo sa ženskim izvođačima, te Kalypso Karnival, četverodnevni glazbeni karneval engleske party ekipe WetYourself!

alt

Sve u svemu, više ćete saznati u subotu 9. svibnja u zagrebačkom klubu Green Gold Club na spektakularnom programu “Garden of Art”, a još informacija možete potražiti na službenom webu kluba: www.kalypso-zrce.com. Ulaz na Garden of Art u Green Gold Club je besplatan, a za rezervacije stolova kontaktirajte: 091/8980507.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2