Skip to main content
  • 15.02.2012.

Karnevalski party u Rijeci

Robert Babicz, njemački producent poljskog podrijetla, jedan je od ključnih europskih techno igrača protekla dva desetljeća. Od gotovo 20 aliasa i pseudonima vjerojatno najpoznatiji je Rob Acid, s kojim je još u devedesetima polučio veliki uspjeh.

Piše: 


Danas glazbu potpisuje uglavnom svojim pravim imenom, a njegovi su radovi, bez imalo pretjerivanja, nezaobilazni u setovima svih relevantnih velikih imena elektroničke glazbe. Na pozornici drugog po redu Carnival DJ Sessiona 18. veljače koji će se održati u šatoru Delta, Robertu će se pridružiti niz etabliranih regionalnih i domaćih imena.
{youtube}tTGzYOISwtE{/youtube}

Kao gosti nam iz Srbije dolaze Dee Face i Vladimir Ačić, članovi organizacije Happynovisad aktivni preko deset godina. Dee Face jedan je od suosnivača organizacije te od 2003. dio teama iza Exit Festivala, dok ste Vladimira osim na lineupovima s nizom etabliranih imena mogli zapaziti i kao producenta na labelima Italo Business i 1605. Vladimirov sada već legendarni set na Exitu 2003. bio je proglašen najboljim techno setom festivala.

Vodeći hrvatski hard techno udarnik DJ Ogi ovom će prilikom nastupiti u live PA izdanju, te predstaviti svoja nova izdanja. Ponovo je tu svima dobro poznati dvojac Underground Sky, iz Pule dolazi Bebetto, iz Zagreba se vraća riječko dijete i voditelj kluba Sirup Arszenik, dok će boje mlađe generacije predstavljati Miss Soulfly, Mystic i Okmanow.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2