Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Karnevalski party u Rijeci

Srijeda, 15 Veljača 2012

Robert Babicz, njemački producent poljskog podrijetla, jedan je od ključnih europskih techno igrača protekla dva desetljeća. Od gotovo 20 aliasa i pseudonima vjerojatno najpoznatiji je Rob Acid, s kojim je još u devedesetima polučio veliki uspjeh.


Danas glazbu potpisuje uglavnom svojim pravim imenom, a njegovi su radovi, bez imalo pretjerivanja, nezaobilazni u setovima svih relevantnih velikih imena elektroničke glazbe. Na pozornici drugog po redu Carnival DJ Sessiona 18. veljače koji će se održati u šatoru Delta, Robertu će se pridružiti niz etabliranih regionalnih i domaćih imena.


Kao gosti nam iz Srbije dolaze Dee Face i Vladimir Ačić, članovi organizacije Happynovisad aktivni preko deset godina. Dee Face jedan je od suosnivača organizacije te od 2003. dio teama iza Exit Festivala, dok ste Vladimira osim na lineupovima s nizom etabliranih imena mogli zapaziti i kao producenta na labelima Italo Business i 1605. Vladimirov sada već legendarni set na Exitu 2003. bio je proglašen najboljim techno setom festivala.

Vodeći hrvatski hard techno udarnik DJ Ogi ovom će prilikom nastupiti u live PA izdanju, te predstaviti svoja nova izdanja. Ponovo je tu svima dobro poznati dvojac Underground Sky, iz Pule dolazi Bebetto, iz Zagreba se vraća riječko dijete i voditelj kluba Sirup Arszenik, dok će boje mlađe generacije predstavljati Miss Soulfly, Mystic i Okmanow.