Skip to main content

Kompletan program šibenskog elektroničkog Adventa i dočeka Nove 2019.

Šibenik već tradicionalno adventske glazbene radosti organizira pod imenom Adventura.

Piše: 


Ove godine Grad Šibenik i TZ Grada Šibenika odlučile su nagraditi sve što je kolektiv RatCat radio za scenu, za mlade i za turizam u Šibeniku, te su im odobrili da u sklopu Adventa dobiju program elektroničke glazbe DJ Adventura.

Sve je krenulo još 14.12. na Trgiću gdje svake večeri od 18 do 23h na kojem se dan za dan izmjenjuju DJ-i lokalne i hrvatske scene, a suma sumarum do 30.12. za pultom će vrtiti oko 20 DJ-a. Kompletan program po danima možete pronaći OVDJE u našem kalendaru. Grijeh bi bio na spomenuti sve te mladiće koji su, i koji će plesnoj sceni osigurati dobru zabavu pa krenimo redom: Bake Junior, Marco Basler, Tino Barešić, Jeff, NiceHell, Chuby, Jakov Smolić, Mate Kokić, Foxy, Carnero, Mr. D, Vlado, Gjuro, Bake Senior, Mladen DJ, Fikcio, Paleolitik, Tonko, Fabian Mateša, Stipe, Lawrence Klein, Nick Jelly, Scheva.

Photostudio 82, RatCat i Sibenik.in osiguravaju live stream svake večeri, a jedan od tih streamova možete vidjeti i na dnu ovog članka. Na Perivoju Roberta Visiania pak, kojeg još zovu i Parkić također je zanimljiv urbani program tijekom kojeg će 26.12. nastupiti i Nipplepeople. Moramo napomenuti da je ovo jedini Plastic Free Advent na kojem nema plastične ambalaže.

Kao što vidite Grad Ambasadora je ugostio brojne laureate, a veliko finale i maratonska fešta priprema se za doček Nove 2019. Na Trgiću od 22 do 04h sviraju regionalni DJ-i godine After Affair i Roof AW. Program je besplatan, a nakon što posljednja nota odsvira na Trgiću sve se seli u začarani podzemni RatCat Tunel gdje počinje Novogodišnji after.

Za one koji žele malo drukčiju ali opet plesnu Novu, ispred zgrade županije na glavnoj pozornici se 31.12. priprema program uz nastup Kirila Džajkovskog.

hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web