Skip to main content

Krek House, techno i Volster na flooru Sirupa

Na zagrebački viskozni podij Sirupa noćas se lijepi nova priča… jaka, brza, mračna, intenzivna… sve ono što priča treba biti. 

 
2013. taman prije žiže ljeta nekoliko momaka se, potaknuto žudnjom za kvalitetnim sadržajima na sceni, udružilo u ono što danas toliko partyja nakon poznaješ kao Krek House i vraćaju se iznova ovoga puta u monokromatskom dubokom crnom.
 
 
"Back In Black " serijal stiže u novoj epizodi, a masovno ubojstvo na podiju ima sasvim novo mjesto zločina. Uz labaratorijskog tehničara beata, Man From The Lab, plemeniti cilj promoviranja domaćih kvalitetnih ruku i velikih srca nastavlja se uz lineup zadebljanje s dva momka. Osijek šalje jednog poprilično samozatajnog tipa koji sve što ima za reći govori glazbom pa ćete tako džonove noćas izguliti na mladog DJ-a i producenta Volstera.

 
Kraj 90-ih uhvatio ga je zapetljanog u technomaniju. Nastupi unutar i izvan granica Lijepe Naše rezultirali su naposljetu nezadrživim porivom za vlastitom produkcijom. I BBC Radio 1 svrnuo je ušnu školjku na momka kojega ste do sada mogli uhvatiti na labelima poput Monocline, Microfreak, Fach te Evasion Room Records. Najnoviji EP, Nihilist, izaći će na svježem vinil only labelu Out Of Place Records, koji je nastao pod paskom njegove bolje polovice Miss Sunshine i njega samoga.

Upoznajte prvi osječki vinyl-only label Out Of Place

 
Kako je stvarnost ponekad okrutna arogantna ljubavnica oboje su poželjeli svoje vlastito mjesto kako bi se izrazili nesputani okovima industrije i tako, 3 godine od originalne ideje, napokon nastaje Out Of Place Records, koji će postati platforma za njihov rad i rad onih koje cijene i stavljaju u partenon bezvremenskih na koje ćeš jednako jako tresti meso i za pet ili deset godina. Kvaliteta ne stari, ona zori.

 
"Techno je vizija, smjer prema naprijed. Za mene on nije određen agresivnim kickovima i brzim ritmovima." (Volster)
 
Upravo u skladu s ovom premisom rad novonastalog hrvatskog branda, ujedno i prvog takvog osječkog, svakako neće ostati neprimijećen i vjerujemo da će nam omogućiti impresivan niz kvalitetnih hrvatskih izdanja… A možda i puno dalje!
 
Iz riječkog techno zagrljaja stiže nam Oetam, vitez okruglog elektroničkog stola koji je u neprekidnoj potrazi za ultimativnim zvukom s samo jednom maksimom. "Kvaliteta prije svega!"
 
Za kraj nam pak stiže u kuti, s menzurom ritma, gumenim rukavicama tona i mikroskopom gušta, Man From The Lab. Njegova jedina poruka je bila da će ovoga puta biti još brži i dinamičniji. 
 
"Ja sam nitko i ništa, ali sam netko i nešto!"
(Man From The Lab)
 
Počinjemo kada se kazaljke noćas poklope u ponoć, ubaciš tipu na ulazu pedesetku kuna i ne ideš kući do 8 ujutro. Malo je tih stvari koje ne može riješiti osmosatna techno katarza! Gladni floorovi čekaju!
wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop