Skip to main content
  • alt
  • 16.05.2014.

La Fiesta slavi prvi rođendan

Jedno je sigurno – bit će vruće na prvoj godišnjici najpoželjnijeg partyja u gradu, La Fieste.

 
La Fiesta je glazbeno-umjetnički događaj spektakularnog i neodoljivog sadržaja, uz atraktivne nastupe u zraku, popraćene zgodnim performericama u glamuroznim kostimima, akrobacijama i specijalnim efektima na sceni, a sve uz elektronsku glazbu  koja vas drži budnima cijelu noć.
{youtube}9_ymeuZslyE{/youtube}
 
Ovaj jedinstveni događaj, gdje profesionalni umjetnici stvaraju iluziju na sceni, pokrenut će euforiju zadovoljstva i učiniti vas stalnim gostom ovog spektakla…. Rođendansko izdanje La Fieste dovodi vam najbolje od najboljih. U subotu, 17. svibnja, na stageu Green Gold Cluba s nama će biti jedni od ponajboljih svjetskih umjetnika na šipci Anastasia Sokolova i Dmitry Politov te španjolska glazbena superzvijezda Nalaya. Vatrena pjevačica s Tenerifea, nakon godinu dana ponovno stiže u Green Gold Club. Sjetit ćete se njenog spektakularnog nastupa u sklopu najvećeg svjetskog partyja SuperMartXea.
{youtube}WL&index=4{/youtube}
 
Nalayu ne treba posebno predstavljati, dovoljno je reći kako je nastupala s najvećim svjetskim imenima kao što su Lady Gaga, Paris Hilton, Dennis Rodman, Roberto Cavalli, Dj Metzker ili Dj Bob Sinclair. Za totalni delirij ponovno će se pobrinuti vatrena i senzualna Anastasia Sokolova, koja će vas apsolutno očarati akrobacijama na šipci. Svaki njen pokret je pokret iz duše i ispunjava prisutne! Dmytro Politov ili kako ga vole zvati čovjek pauk, nešto je nevjerojatno što morate doživjeti uživo. Riječi su jednostavno suvišne.
{youtube}98ulXPKD2NM{/youtube}
 
Šećer na kraju stiže uz posebne goste LED robote blizance i atraktivne performerice s Ibize koje će senzualnim nastupom u glamuroznim kostimima adrenalin podignuti do vrhunca. Rezervirajte na vrijeme svoje mjesto ovdje i pratite La Fiestu  putem weba greengoldclub.com.hr,  iPhone ili Android aplikacije.
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2