Skip to main content
  • 14.06.2018.

LADO Electro – besplatna promocija albuma 2.0 Memorabilium u Zagrebu

U utorak 19. lipnja čeka vas savršeni LIVE miks elektroničke i tradicijske glazbe koju pod imenom ‘LADO Electro 2.0 Memorabilium’ potpisuje već provjereni dvojac – Boris Harfman, solist Ansambla LADO i Hrvoje Crnić Boxer u suradnji s Ladaricama i glazbenicima Ansambla LADO, jedinog profesionalnog folklornog ansambla u Hrvatskoj.

Piše: 


Nemojte propustiti priliku poslušati i pogledati ovu besplatnu koncertnu promociju drugog studijskog uratka ovog nesvakidašnjeg, ali vrhunskog elektro-folklora u Vintage Baru (Zagreb).
{youtube}6wks-CVS16Y{/youtube}

Gotovo je nevjerojatno da hrvatski tradicijski instrumenti, koji su zvali na ples ili tugovali zbog života unazad više stotina godina, mogu i danas na isti način funkcionirati u elektroničkom okružju suvremene klupske glazbe ne gubeći pri tom na uvjerljivosti i emociji’, napisao je glazbeni kritičar Dubravko Jagatić u predgovoru knjižice albuma.

Objavljena su dva video singla – ‘Ljeljo’ te ‘Lepi valcer’ koji te tjeraju da provjeriš i ostale pjesme na albumu.
{youtube}Gmv7KNmNypE{/youtube}

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk