Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Lea Dobričić zatvara sezonu Future Scope Open Air partya na Jarunu

Ponedjeljak, 06 Rujan 2021

Ovogodišnju ljetnu open air sezonu, Future Scope će zapečatiti posljednjim izdanjem 25. rujna uz regionalne snage na zagrebačkom Jarunu.


Kao vodeće ime domaćeg izdanja dolazi jedna od najpoznatijih regionalnih DJ-ica te miljenica zagrebačke publike, Lea Dobričić. Na listi svojih dosadašnjih uspjeha, Lea Dobričić ispisala je rezidenciju u prestižnom klubu Ibize, Privilegeu, ali i pobjedu na Burn Studios Residencyu.Dobričić već godinama sa svojom silom dijeli ljubav prema glazbi s raverima diljem svijeta, a na listu producenata i DJ-eva uz koje je nastupala upisala je Laurenta Garniera, Richie Hawtina, Marca Carolu te mnoge druge.

FB Event:
Future Scope w. LEA DOBRICIC @ Jarun [25.09.2021.]Bok uz Leu Dobričić, stajat će i velikan hrvatske scene koji vješto prezentira našu scenu izvan granica Hrvatske, Petar Dundov. Ovaj vrsni DJ i producent može se pohvaliti preciznim tehnikama i elegancijom setova, ali i posljednjom nagradom Ambasadora za techno izdanje godine koju je osvojio u suradnji s Gregorom Tresherom. Njegova strast prema glazbi iznova raste pa je tako svježe objavljen i njegov novi EP pod imenom “Euklidia/Intiwatana”.Domaći line up popunit će se i uz nezaobilazno ime, Mr. DJ Dario, koji je zaslužan za djelovanje nekadašnjeg Kraljevstva, Perfectiona te upoznavanje publike sa svojom glazbom kao rezident u Mungosu i danas u Boogaloou.Line up-u će se pridružiti i pridružit će se i DJ Jock, koji je nedavno ostvario suradnju s Get Physical Musicom i objavio nešto izvan svog dosadašnjeg opusa. Uz potpis na Intecu Carla Coxa i nagrade Ambasadora, zasigurno je postao jedan od najaktualnijih DJ-eva na našim područjima.Zagreb će rasplesati i organizator Future Scopea te Šoderice Open Air, Shipe čija je DJ karijera ispunjena izmjenjivanjem pulta sa najvećim imenim današnjice poput Carl Coxom, Jeff Millsom, Boris Brejchom, Charlotte de Witte, Amelie Lens i drugima.Za postupni uvod večeri, pobrinut će se maestro za warm up-e i rezident Future Scopea, Sin kojega nerijetko slušate u b2b izdanju sa Sennom.Ulaznice za finalni pozdrav ljetu bit će u prodaji u sustavu Entria te na svim Entrio prodajnim mjestima, kao i na ulazu na sam party. Zbog manjeg kapaciteta i svih mjera, preporučljivo je osigurati svoj primjerak u ranijoj fazi prodaje. Još jedna nezaboravna priča bit će ispisana na omiljenoj ljetnoj lokaciji Jarunu, a na vama je da postanete dio nje!

Lea Dobričić zatvara sezonu Future Scope Open Air partya na Jarunu