Skip to main content
  • alt

Legenda detroitskog underground techna u Jungli!

Razderi odjeću sa sebe, stavi neku okopreponsku krpicu i urlaj. Glazbene lijane Jungle njišu se iznova u zimskoj sezoni!

 
S vašom podrškom Jungla je prethodne sezone obrasla i nabujala u najbolji splitski underground klub i planiramo višestruko vratiti iskazanu nam ljubaznost slažući genijalni program za hladniju sezonu.
 
10. listopada iznova otvaramo i kako najbolji undergorund klub s najboljim plesačima zaslužuje jednakog takvog meštra parade ravno iz detroitskog techno podzemlja dolazi i gospodin techno underground sam, DJ Bone. S potpunom kontrolom nad tri gramofona, buntovnim prstima koji odbijaju ustuknuti od svojih ideala i dalje ostaje  jednako neovisan kao u prvim danima, a za pultom domaću podršku pruža jedan od stupova koji drži Hrvatsku elektroniku, Pero FullHouse.

alt

 
Kako Resident Advisor za DJ Bonea kaže: “Nekima on je šampion undergrounda. Drugi ga vide po prvi puta i pitaju onoga koji kao luđak pleše kraj njih ” Od kuda se ovaj tip stvorio? […] Pomislite li na detroitski techno Dj Bone se možda neće naći visoko na listi velikih je jer 100% neovisan i radi stvari po svojim uvjetima i isključivo pod svojim uvjetima. Neće plesati step ili se savinuti kako bi se uklopio u “popularni” DJ kalup. Oni koji poznaju Bonea prepoznaju ga po njegovim beskompromisnim i inovativnim načinima.” 
 
No zavezali smo se čvrsto i za Moondance festival i njegovo naredno izdanje pa će tako Moondance iste večeri predstaviti i svoj after filmić 2015, ali i najaviti datume za sljedeću godinu + još jedna sjajnost je da ćete tijekom večeri u nagradnjači imati priliku osvojiti 5 festivalskih ulaznica za Moondance 2016. Digni glavu prema nebu i zavijaj!
 
Ekipi se možete pridružiti na eventu ovdje i vidimo se u Jungli!
brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop