Skip to main content
  • 3.11.2011.

Lemon – Surka Beatbox i Andy Ward

Glazbeni gost u Lemonu ovog petka je Surka, koji beatboxa i stvara glazbu na licu mjesta, u kombinaciji sa Beat Bustersima, koji spajaju čuda tehnologije sa glazbenim izričajem.

Piše: 

Naslovna foto

Lemon Zagreb


Zvuči kao da se šalimo, no situacija je ozbiljna. Odlučili su preuzeti klub bez DJa i klasičnih instrumenata, opako vas rasplesati i nasmijati. Ako vam je dosta standardnih vikend tuluma, dođite u Lemon 04.11. i gledajte kako glazba na koju plešete nastaje pred vašim očima! SURKA beatboxa sa mikrofonom i loop mašinama pri čemu stvara fraze od kojih nastaje kompletna pjesma! Nema unaprijed pripremljenih loopova, mp3-ca, CD-a ni sekvencera! Improvizacija svaku pjesmu čini neponovljivom jer, vođena atmosferom, nastaje u trenu.

BEAT BUSTERS audio forenzičari u bijelim odijelima proizvode glazbu na predmetima koji nas okružuju, na nesvakidašnjim instrumentima i svemu što zateknu u prostoru u kojem se nalaze. Spajanjem pokreta, zvuka i improvizacije, oživjeli su svoje odijelo i rado će vam pokazati kako ono zvuči.  www.beat-busters.com

Petak, 04.11.2011.
Surka Beatbox ft. Beat Busters (live)
live looping in real time
23:00 – 04:00
Upad: 20kn

Iznimna nam je čast najaviti vam ponovni posjet house music zvijezde u intimnom prostoru Cluba LEMON!

Nakon više od 20 god iskustva u DJ-ingu, Andy se može pohvaliti nastupima diljem svijeta i suradnjama s najpoznatijim DJ-ima i producentima house glazbe. Veliki komercijalan uspjeh ostvario je kao polovica dua Soul Central (sa Timmyem Vegasom) što mu je omogućilo da danas bira gdje i za koga će nastupati. Stoga budite brzi i nabavite svoju ulaznicu još danas kako biste bili među 100tinjak sretnika u Clubu LEMON!

Andy Ward karijeru je započeo u rodnom gradu Birminghamu ranih '90tih. Nakon što je 1995. god. predstavljen kao novi talent u časopisu „Mixmag“, karijera mu je krenula uzlaznom putanjom. Poznavanje glazbe prenosio je vikendima kroz eter radija te se s Pete Tongom natjecao u osvajanju slušatelja. Eksperimentiranje raznim žanrovima i prilagođavanje publici prilikom nastupa, donjelo mu je mnogo sljedbenika diljem Ujedinjenog Kraljevstva. Postao je rezident DJ mnogih poznatih klubova i osvojio mnoge top liste kao dio Soul Centrala. Hitom „Strings f Life“ predstavio se čitavom svijetu ne samo kao odličan DJ, već i kao producent. Nakon više svjetskih turneja, odlučio je preseliti se u Španjolsku i nastaviti sa misijom širenja pozitivnih vibracija.

Trenutno uživa u produkciji i radijskoj emisiji „Vocal Booth“ koja svoju popularnost mjeri izvanrednom reakcijom slušatelja.

Subota, 05.11.2011.
Andy Ward presents The Vocal Booth
Warm up by DJ Tom Bug

Upad: 60 kn
*uz kupnju dvije ili više karata dobivate popust! Cijena ulaznice u tom slučaju, je 40 kn!

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk