Skip to main content
  • alt
  • 15.06.2015.

Ljeto u Šunj Beach Baru

U Dubrovačko-Neretvanskoj županiji komotno se ugnijezdio Lopud, a na njemu jedan bar posvećen guštanju na plaži.

.

Guštanje bi bilo tako isprazno kada ne bi bilo popraćeno soundtrackom vrućih saxofona danju i DJ-a, pod čijim rukama mixete gore kao kamen u podne, noću. Pa se je tako Beach Bar Šunj potrudio da sve Lopudane i one koji se tamo zateknu počasti finim ljetnim programom.

alt

 
Možda život ne djeluje uvijek jednostavno, ali postoje trenuci kada jest, kada je samo jedna sočna mesnata breskva koja čeka da je zagrizeš i da ti sokovi počnu kapati niz bradu.
 
Popodnevni program Šunja 25. lipnja, zatim 2., 9. i 23. srpnja i 6. i 20. kolovoza održat će saxophone soloist i DJ ČX dok će noćni program preuzimati glazbeni gosti. 20. lipnja svoja vrata Šunj u suradnji s Technoticom na Sand Storm 2nd pt. otvara francuskom gostu DJ Jean Marie Koneu kojem će društvo za pultom praviti Jolly Joke i Galinac Galinac naslonjeni leđa o leđa. Ovdje se nalazi i stalni član glazbenog arsenala ČX koji će leđa osloniti na Denisa T.

alt

 
Jean Marie je započeo u pariškim klubovima zajedno s Laurentom Garnierom i 90-ih posijao izdanja po najvećim labelima i sudjelovao na festivalskim bombama kao što su MayDay, Love Parade, Winter Music Conference u Miamiju i Techno Parada u Parizu. Vlasnik devetogodišnje uzastopne rezidencije (2000/2009) na francuskom FG Radiju koji je redovno ugošćivao preko 70 velikih svjetskih elektroničkih imena može se pohvaliti natupima po čitavom svijetu.
 
Već 10 godina se vraća na Hrvatske pozornice prošavši u međuvremenu sve velike gradove i sam voli reći da je rođen u Africi, odrastao u Francuskoj i da su ga posvojili Hrvati. Hrvatskoj publici je čak iskazao i poštovanje stvaranjem posebne trake namijenjene baš njima u suradnji s Gregom Di Manom imena “Beautiful People”. Za detalje konkretnog partyja skokni ovdje.
 
Naredne subote 27. lipnja na podij dolazi DJ Moffus, zatim 18. srpnja iza pulta staje DJ MIss Kali i Ant Brooks, dok 25. srpnja prste puca DJ Cosmicomix.
 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2