Skip to main content
  • 9.02.2014.

Love Edition Kristine Lalić

Od 2009. godine, aktivna je na beogradskoj elektronskoj sceni, gdje usavršava svoje vještine, radeći kao DJ u noćnim klubovima. Njeni prvi gostujući miksevi su puštani na Frisky i Proton radiju, a sada se svakog mjeseca može čuti Kristinin “Essential Mix Session” na CrossFm.

Piše: 


Godine 2010. i 2011, nastupala je na Exit festivalu, a 2011. također i na Easy Tiger festivalu. Iduće godine, nastupila je na Dance areni Exit festivala. Prije dvije godine, Kristina se pridružila organizacijama Hear.It.Feel.It.Move.It. i Re-Start. Nastupala je sa poznatim, talentiranim DJ-evima, kao što su: Machine, Salar, Steffen Baumann, Ambivalent, Matt Hardinge, Shinedoe, Anja Schneider i mnogi drugi.
{youtube}wyQi0B-XpM0{/youtube}

Kristinini setovi predstavljaju energičnu kombinaciju deep house-a, tech house-a i techna, sa jedinstvenim stilom i tehnikom.

Petak, 14.02.
Arabica Club – Mostar

Kristina Lalić
Miss Slave
Marina Mimoza

Subota, 15.02.
Deep Space, Masters – Split

Detroit stage:
Kristina Lalic
Pero FH

Deep Tech stage:
Miro Buric
Juri Paik

Upad: 50 kn

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk