Skip to main content
  • m83
  • 16.04.2012.

M83 u Zagrebu

M83 je ambiciozni projekt petoro talentiranih glazbenika koji najbolje opisuju ono što New Wave i Dream Pop označavaju danas. Uskoro dolaze i u Zagreb.

Piše: 

Naslovna foto

m83

Prema prvim informacijama M83 nastupit će utorak, 5. lipnja u velikom pogonu Tvornice Kulture.

Iza projekta M83 koji je zapravo bend, nazvan po spiralnoj galaksiji Messier 83 stoji francuski glazbenik Anthony Gonzalez dok se ostatak postava konstantno mijenja. Veliki uspjeh obilježili su dvostrukim albumom "Hurry Up, We're Dreaming", njihovim šestim albumom u karijeri s čak 22 pjesme. Glavna tema ovog ambicioznog projekta su snovi, inače stalna tema i u prethodnim izdanjima.

M83 je odlučio izdati nekoliko remixova pjesme "Reunion", točnije njih šest, a EP će sadržavati i originalnu verziju pjesme. Također, na EP-u su najavljeni "The Naked And Famous", "Sei A", "Polly Scattergood", "Dale Earnhardt Jr", "Mylo", "White Sea". EP izlazi 8. svibnja.

{youtube}HI9jSTC9vvI{/youtube}

Ulaznice po promotivnoj cijeni od 120 kuna u prodaji su od srijede, 18. travnja, na svim prodajnim mjestima Eventima.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2