Skip to main content

Marina Karamarko i Ana Antonova večeras uživo sa jednog od najljepših krovova u Rijeci

Kako bi proslavile izdanje trećeg EP-a "Croatia Gets Physical", večeras će od 19h Marina Karamarko i Ana Antonova izvesti setove u Livestreamu sa lokacije s koje se pruža pogled na Kvarner.

Piše: 


Lokacija je jedno od najljepših krovova u Rijeci, a prijenos uživo možete pratiti i na FB kanalu Klubske scene, kao i Get Physical kanalima FB, YT, Twitch, kanalima Marine, Antonove i Ljekaja od 19:00 – 21:00 sati.

EP je objavljen 17. travnja na Get Physical Music, a već ga snažno podržavaju veliki umjetnici poput Hot Since 82, Steve Lawler, Claude von Stroke, Richy Ahmed, Riva Starr i Richie Hawtin. Treće izdanje EP serijala "Croatia Gets Physical" sadrži potpuno nove pjesme Ane Antonove, Evrena Ulusoya i Tome R-a, a dolazi i s vrhunskim remiksom stvari "Tamo" od Andree Ljekaj kojeg potpisuje Marina Karamarko.

Andrea je, naravno, jedan od pokretačkih snaga ovog projekta i biti će zadužen za nadolazeća izdanja. Od izvrsno uglađenih i zavodljivih house vibracija do industrial raspoloženja, ovaj EP pokazuje puni potencijal hrvatskih umjetnika koji su sada spremni za velike stvari na međunarodnoj sceni.

dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web