Skip to main content
  • 4.05.2022.

Moondance festival objavljuje promo događaje kroz svibanj 2022.

Turneja započinje u subotu 7.5. u sarajevskom Trezoru gdje će nastupiti rezidenti Moondancea, Forest People i Skeptik uz podršku domaće Nadje S.

Piše: 


U petak 27.5. karavana dolazi u šibenski klub Barcode gdje će zvukove Moondancea emitirati Pero FullHouse, Edy C i Zorro.

Subota 28.5. nam donosi zagrebački Moondance promo koji će se održati u klubu Aquarius. Line up: Forest People, sessiondigger, i mlade snage Beko i Vid.

Istu večer u suradnji s osječkom organizacijom Rez, u klubu Exit gostuju Pero Fullhouse, Mozer, Vlad MLR, Marko Felinger, DJGK i kolek3k.

Na svim događajima posjetitelje očekuju nagradne igre i popusti na Moondance ulaznice. Ovogodišnji program Moondance festivala odvijati će se u kuli Kamerlengo, party brodovima, gradskoj vijećnici i još uvijek tajnom mjestu after partija.

 Centralni događaj – 1. večer @ Kamertlengo
 Centralni događaj – 2. večer @ Kamertlengo
 Pirate Boat Party  
 Electric Boat Party  
 Službeni after party
 DJ& Production Workshop  

 Line Up:
 Insolate
 Jamaica Suk
 Mr. C
 Oliver Deutschmann
 Saytek live
 Forest People
 DJ Jock – live  i mnogi drugi

Regionalne ulaznice : https://bit.ly/3hLMVZQ

{youtube}hYzarIvA5DM{/youtube}

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2