Skip to main content
  • alt
  • 10.07.2015.

Morales i 15 godina house eksplozije u Aurori

Glazbenik koji i 30 godina nakon početaka još cuka krunu housea na glavi upravo je David Morales i vraća nam se iznova u svoju hrvatsku ljetnu bazu 1. kolovoza.

 
Dobitnik Grammyja, jedan od najprestižnijih remixera i producenata finog housea vraća se u klub u kojem je sve počelo. Prije 15 godina Morales je po prvi puta stupio u Primošten. Nekada stvari jednostavno sjednu, kao kada čuješ da je nešto napravilo onaj zadovoljavajući klik savršenog pasanja utora.

alt

 
David sam napomenuo je da mu Aurora mnogo znači i kako je Lijepa Naša njegova najdraža europska stanica u kojoj je dočekao nebrojene izlaske Sunca s ljudima koji su uz njega probdjeli noć. S 500 suradnji ispod pojasa, pola stoljeća života na leđima i bicepsom kao Dalmatinskim pršutom, Morales te zove da još jednom s njim dočekaš zoru. Upade nabavi ovdje po cifri od 90 kn i sretan vam najbolji mogućii početak party kolovoza.
 
No dan prije no što ukliže Morales, na podiju se odvija predigra. 30. srpnja stvari u nježne ruke preuzima jedna dama, mađarska audio-vizualana atrakcija. Niki dolazi s preciznošću, srcem, talentom i golom kožom. Dva puta 2007 i 2014. ušla je u nominaciju za naj Djane svijeta. Erotika, sloboda, seksualnost, vještina sve je ovdje. Karte za gospođicu Belucci možete nabaviit na ulazu u klub po cijeni od 60 kn.

alt

 
Primošten čekaju ludo dobre stvari ovoga dugog vrućeg, kipućeg rasplesanog ljeta!
 
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2