Skip to main content
  • Aquarius
  • 14.12.2011.

MTV NYE u Aquariusu

Aquarius Klub i MTV sjeli su za stol i pripremili sjajan novogodišnji doček kojem će kako kažu, biti jako teško odoljeti. 

Naslovna foto

Aquarius

MTV NYE 2012. okrenut će najpopularniji zagrebački klub naglavačke i uz svirke opasnih DJ-eva u najdužoj noći napraviti party o kojem će se pričati mjesecima! A znate kako kažu, kako vam godina počne…

MTV NYE 2012. otvorit će vrata Aquariusa u 21 sat. Na Sound Designers NYE Special Edition flooru dočekat će vas Thalia, Mario Amarillo, Kosta Radman & Miss Lala aka The Beez KneezMartyn Negro, dok će MTV Megahits Mashup pult zauzeti Frx, Tom, Grade i Franciska. Rezidenti iznimno popularnog subotnjeg programa Aquariusa – Sound Designers – napravit će presjek najkomercijalnije i najaktualnije svjetske plesne produkcije. MTV-jev mikser megahitova pobrinut će se da podsjeti na najveće hitove iz tri desetljeća najveće svjetske glazbene televizije.

Više informacija na službenoj stranici kluba.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop