Skip to main content
  • nicole moudaber
  • 5.05.2012.

Nicole Moudaber u Makarskoj

Ovo ljeto će Makarska ugostiti jedno od zanimljivijih lica svjetske elektronske scene Nicole Moudaber koju je kreativnost vrlo brzo vinula u vrh.

Piše: 

Naslovna foto

Nicole Moudaber

Iz Makarske nam opet stižu nove najave i pripreme za ljeto. Na plaži Buba održavat će se partiji te gostovanja inozemnih i domaćih DJ-a.  Tako će 22. srpnja Buba bar ugostiti dobro znanog talijanskog house DJ/producenta Paola Barbata dok će 29. srpnja u Makarsku sletjeti Nicole Moudaber  iz Lodona.

Nicole je glazbenica čiju su kreativnost u vrlo kratkom roku zamjetili velikani kao što su  Richie Hawtin, Adam Beyer, John Digweed i Danny Tenaglia. Zahtjevi za gostovanja u programu  „Space in Ibiza“  Carl Coxa postala su redovita  kao i gostovanja u radijskoj emisiji „Transitions“ koju uređuje John Digweed. Pete Tong imenovao je Nicole Moudaber zvijezdom u usponu od strane „Essential Selection“ BBC Radio 1. Od tada Nicole isporučuje hitove i remixe  za etikete kao što su „8Sided Dice“, „Kling Klong“, „Monique Musique“ i „Plastic City“. Remiksirala je singlove izvođača kao što su Lutzenkirchen, Martin Eyerer, Mauro Picotto i Fergie. Trenutno je rezident dvaju najposjećenijih klubova u New Yorku, Cielo i Pacha te pokreće vlastiti label MOOD Records.

O Nicole je najbolje manje pričati, jer njena kvaliteta proizlazi isključivo iz njenog zvuka, pa poslušajmo što možemo očekivati ovo ljeto u Makarskoj.

{youtube}VasVIdCqvWI{/youtube}
 

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2