Baner

Nova sezona u Tunelu uz Terr

Srijeda, 04 Rujan 2019

Novu sezonu u šibenskom Tunelu otvara u subotu 21. rujna brazilska producentica i DJ TERR s kojom će pult dijeliti šibenski predstavnici dobroga zvuka Nick Jelly i Foxy.

Otkako je kao relativno nepoznata artistica prije devet mjeseci debitirala u Tunelu i tada prvi put nastupila u Hrvatskoj, glazbena karijera TERR značajno je napredovala i trenutačno je među najtraženijim europskim DJ-ima i producentima.Njezina aktualna traka Tale of Devotion iz travnja ove godine i dalje super prolazi na chartovima, a ona stalno nastupa po festivalima i klubovima uz poznate izvođače kao što su Jennifer Cardini, Frank Wiedemann, Laurent Garnier, Patrice Bäumel, Dixon, Red Axes, Denis Horvat, Trikk i druge. Iza umjetničkog imena TERR je Daniela Caldellas, Brazilka koja trenutačno živi i radi u Berlinu. Glazbenu karijeru započela je kao gitaristica u punk bendovima, a na elektroniku se prebacila jer joj je davala više prostora za izražavanje. ‘Elektronička glazba omogućila mi je da oživim zvukove koje sam imala u glavi. Granice su nestale i mogla sam oživjeti sve što sam zamislila’, izjavila je svojedobno.Nakon što je usavršila produkciju i 2016. godine počela djelovati kao TERR, preselila je iz Brazila u Barcelonu, a onda ove godine u Berlin. Da je riječ o iznimno nadarenoj umjetnici, svijet je spoznao u proljeće prošle godine kada je za a Clash Lion label objavila svoju čuvenu traku ‘Dust’, ubrzo potom i dva zapažena EP-a za Permanent Vacation i Correspondant. Otada, glazbena karijera TERR strelovito napreduje i jedva čekamo ponovno je čuti u Šibeniku na otvaranju nove sezone u Tunelu čija publika njezin zadnji nastup smatra najboljim partyem u proteklom razdoblju.U Tunelu će, kao i do sada, uz inozemne artiste redovito nastupati i naši domaći glazbenici, sezonu otvaraju Nick Jelly i Foxy (Ivan Landeka). Osnivač 'Take it Easy' kolektiva N. Jelly, koji je nekad vješto kombinirao techno s mračnim basovima i melodičnim funkom, sada ima jedan novi sound i jedva ga čekamo čuti u Tunelu. Foxy će blastovski nastaviti ploviti svojim glazbenim, pomalo psihodeličnim orbitama, na samom rubu ludila poigravajući se granicama otkačenosti i ozbiljnosti.
Očekuje nas vatreno otvorenje sezone pa stoga požurite po ulaznice koje u pretprodaji putem sustava Entrio možete nabaviti za 40 kuna (60 na ulazu).

FB event: Tunel | Opening Season / Terr

Nova sezona u Tunelu uz Terr