Skip to main content
  • 29.03.2016.

Nova večer trese Sirup – Dobar House!

U subotu 9. travnja, opet će sve biti u znaku dobrog groove-a, a za ono što izlazi iz zvučnika bit će odgovorna probrana ekipa.

Piše: 


S iskusnim trojcem u sastavu Popi Divine, Full Ferry i Tom Bug "Dobar House" počinje u 1 sat ali prije toga obavezno svratite u Toster u Petrinjsku 7 jer Dobar House zaslužuje i Dobar Warmup. Od 21 pa sve do 2 sata na zagrijat ćemo se na #UESmag Pres. #DobarWarmup x Toster uz Toma Buga i Groovelinea. S obzirom da će pred nama biti duga noć, red je i nešto pojesti pa svakako izaberite nešto iz ponude Tostera.

Popi Divine vrijeme za DJ pultom provodi još od davne 1999. Svirao je diljem Srbije i Crne Gore po festivalima, klubovima. Uz rame, za istim pultom stajao je s velikanima poput Kevina Soundersona, Sandera Van Doorna, Kaiserdisca,Terry Francisa, UNKLE-a, Jamesa Zabiele. U Beogradu je prošle godine pokrenuo večer Divine Therapy u sklopu koje ugošćuje DJ-e i producente iz cijele regije. Iste je godine okićen titulom finalista srpskog burnResidencyja. Njegov najnoviji pothvat je povratak produkciji sa talentiranim kolegom Mark Antoine-om pod zajedničkim imenom Hot Tub.
{youtube}poVAlY61D6c{/youtube}

Full Ferry je polovica zagrebačkog dvojca Drop Dopers poznatog po uspješnom remixu za Saru Renar i njenu "Jesen" te vlastitom hit singlu "Iš'o sam u #DISKO". Nekad je nosio ime Martyn Negro, a onda ga je promijenio u Full Ferry okrenuvši se više underground house zvuku. S Drop Dopersima izdao je i EP za Blacksoul Music, a u planu su i nova solo izdanja za Blue Dye Records. Poznati blog Criminal Bassline također je prepoznao ovog mladog DJ-a i producenta pa ćete nejgove uratke ujedno i tamo moći poslušati.

Za Toma Buga Dobar House je život. DJ, producent i pokretač ovog projekta te jedan od suosnivača klupskog programa HouseFusion. Istoimenu radio emisiju prepoznala je i legenda britanske house scene Grant Nelson koji ju je uvrstio u redoviti program na D3ep Radio Networku. Hrvatski je predstavnik za burnResidency, a svoju prvu solo stvar "Safe" izdaje prošle godine za Blacksoul Music, te od nedavno postaje i A&R menadžer istog labela.

Upad u Sirup je 40 kn.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2