Skip to main content
  • 25.10.2019.

Novi projekt Pistolero etikete futurističkog psy zvuka

Molekular je novi projekt i serijal partija u organizaciji Pistolero Recordingsa fokusiran na underground i futuristički psy zvuk.

Piše: 

Pokrenut je početkom godine, a u petak 25.listopada, u klubu Attack je treći party iz serijala uz gostovanje talijanskog psytechno/darkprog dua OmniSomnia sa Pistolero labela (kojeg čine Enrico Alpini i Beatrice Pozzi) te psytrance producenta Dharme sa Looney Moon Recordsa. Nastupaju još i Val Vashar (Zenon Records) te Zmayo i Haktal sa Pistolera dok su za video su zaduženi LiteMotif i Wild Bronco.

OmniSomnia je darkprog/psygressive/techno projekt kojeg čine Beatrice Pozzi i Enrico Alpini iz Italije. Nedavno su na Pistolero labelu objavili odličnu “Palindrone” traku na “Terraforms” kompilaciji, a prvi EP objavljen je također na Pistoleru te je riječ  o top mjuzi i jednom od najboljih izdanja Svemirski mračni prog koji plesače šalje u xy dimenzija.

Dharma je pravim imenom Enrico Alpini ikoji uglavnom objavljuje na Looney Moon labelu, ali se njegove trake, remiksevi i suradnje mogu naći i na etiketama kao štu su Purple Hexagon, Psynon, Dream Project, Pixan, Sangoma, World People itd. Riječ je o noćnom, moćnom i masnom trensu koji pršti energijom i nosi plesni podij u razne psihodelične vožnje.

Val Vashar već godinama neumorno radi na širenju trance kulture unutar i izvan granica Hrvatske. Label DJ je Zenon Recordsa i odlično se snalazi u raznim psihodeličnim stilovima poput darkprog/psygressiva ili techna.

Zmayo je Pistolero Rec label manager/selektor/DJ i dugo je godina na sceni, a u zadnje vrijeme vrti psytechno i dark prog, a zalomi se i poneka trance stvar ili hibridni breakbeat set.

Haktal je friško pojačanje na Pistolero labelu i čovjek odlično vrti razne psihodelije od psytechna i psygressiva do nešto bržih psytrance cijeđenja.

LiteMotif je video projekt utemeljen isključivo na DIY principima. Radi na klupskoj video scenografiji, kreiranju videa i video scenografije kako za velike festivalske pozornice, tako i za klubove.

Molekular projekt je još uvijek u eksperimentalnoj fazi, ali će se sigurno događati na redovnoj bazi, odnosno svakih nekoliko mjeseci. Upad je 45 kuna do ponoći a 60 nakon, Uživat ćemo u Psytrance / Psygressive / Dark Prog / Psytechno do 7 sati ujutro.

Facebook Event: Molekular / Attack / 25-10-2019

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2