Skip to main content

Novo lice klupske sezone u Šibeniku. Elektronička glazba ulazi u Tunel i Muzej

Šibenik od ove jeseni ima dvije nove lokacije za ples uz melodičnu elektroničku glazbu.

Piše: 

Radi se ovdje o prostoru Tunel u podzemlju nekadašnjeg vojnog kompleksa u sklopu remontnog brodogradilišta NCP te Muzej na katu poznatog kluba Azimut koji je dosad u programu uglavnom imao rock glazbu. Tunel se nalazi na ulazu u podzemlje četvrti Mandalina pod kojom je golemi sustav hodnika, tunela i prostorija, zaštićenih debelim slojem betona i podsjeća na slične građevine u Puli, odnosno u Zagrebu gdje je prvi party u tunelima Griča održan još početkom devedesetih.

[Event 13.10.]

Prostor je dosad bio zatvoren za javnost koja će prvi put moći ući unutra na partyu otvaranja u subotu, 13. listopada, kada u Tunelu nastupa berlinski DJ Baikal (Maeve). S njim će pult dijeliti šibenski kolege Bake Junior i Lawrence Klein, residenti udruge RatCat kojoj je tvrtka NCP ustupila prostor Tunela na korištenje tijekom ove i iduće godine.

Muzej Azimuta prostor je na katu srednjovjekovnih bunara u kojima se taj poznati šibenski klub nalazi, ali tamo se dosada nisu održavali glazbeni programi. Premijera je u subotu, 27. listopada, kada će Bake Junior predslaviti svoju novu klupsku večer Select i ugostiti berlinskog DJ-a Eddya Ramicha. Idući party u tom atraktivnom prostoru u središtu Šibenika je 8. prosinca kada će u Muzeju biti održana rođendanska zabava udruga RatCat. Bit će to točno godinu dana nakon prvog izdanja klupske večeri Opposite Lawrence Kleina, koji će na rođendanskoj zabavi početkom prosinca ugostiti još jednog poznatog stranog DJ-a.

[Event 27.10.]

Inače, RatCat je u proteklih godinu dana organizirao preko 60 partya i drugih kulturno-zabavnih događanja. U klubu Kuglana prošle su zimske sezone ugostili brojne lokalne, hrvatske i strane DJ-e poput Felvera, Petra Dundova, Kristijana Molnara, After Affair, Sindikat, Metz Attack, Brian Cida i druge, a tijekom ljeta djelovali u prostoru amfiteatra The Cave gdje su nastupili Talijan Toto Chiavetta (Innervisions) i španjolski DJ i producent Pional te u Minerskoj u šibenskom kanalu gdje su za DJ pultom bili The Drifter, Bonjasky i Homeboy.

U novoj sezoni djelovat će na dva floora, u prostoru Tunela i Muzeja.

>Prati RatCat virtualno<
[FB]
[IG]

sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web