Skip to main content

Objavljen raspored nastupa po danima na Sonus festivalu 2019.

Sonus festival nas ove godine poziva na sedmodnevno druženje koje počinje već Pre-partyem i Opening partyem u klubu Noa 16. i 17. kolovoza.

Piše: 


Festival je upravo objavio raspored nastupa izvođača po danima kojeg možete pogledati na dnu članka. Udarni termin festivala je od 18. do 23. kolovoza kada se sedmo izdanje održava u klubovima Aquarius, Papaya i Kalypso. Zanimljivo je da za utorak, 20.08. vlada veliki interes publike pa je Sonus odlučio proširiti program i na klub Noa.

Na pozornici kroz ovih 7 dana je više od 70 imena svjetske, regionalne i domaće scene poput Sven Vätha, Ricarda Villalobosa, Richie Hawtina, Solomuna, Marca Carole, do novijih imena na sceni koji su već ostvarili planetarnu slavu – I Hate Models, Amelie Lens, Charlotte de Witte, Dax J, Black Coffee.
{youtube}jM5sYpbmzss{/youtube}

Tim kojeg čine organizatori #WELOVESOUND OPEN AIRa i Time Warp festivala, bez sumnje, isporučit će svoje najbolje izdanje od početka postojanja Sonusa 2013. godine. Ograničeni broj regionalnih ulaznica su online dostupne putem web stranice https://we-love-sound.com/tickets/ i na Entrio i Tisak Media prodajnim mjestima. Festivalska ulaznica ne uključuje ulaz na pre-party i party otvorenja.

Za više informacija, pratite Sonus festival na društvenim mrežama.

Facebook:
https://www.facebook.com/insoundwetrust/ 
 

Instagram:
https://www.instagram.com/welovesound/

Facebook event:
https://www.facebook.com/events/2361433433929556/

brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop