Skip to main content
  • 25.04.2016.

Oni koji znaju plešu u Murallu!

Tko zna zna, tko ne zna saznat će uskoro, a znanje se dijeli još jednom na trećoj inačici For Those Who Know partyja.

 
Oni koji znaju idu svojim putem drugačije, otvoreniji, hrabriji, manje skloni osuđivanju i s najplemenitijom od svih osobina, onom znatiželje. Pa su oni zaintrigirani slobodni usmjeriti znatiželjno uho putem friško izova reanimiranog splitskog Muralla.
 
For Those Who Know stvoren je kao okupljanje, sijelo esencijalnih DJ ličnosti najboljeg od splitske elektronike koji u pauzi od držanja stupova svojih matičnih programa uletavaju na mjesto potpune glazbene slobode i flanerizma novim i svježim zvucima. Popratni cilj je ujedno i dati mladicama priliku i prostor da u manje komercijalnom prostoru prezentiraju svoje viđenje glazbe.
 
 
U treću etapu tako kližemo 6. svibnja, a za pultom kolo vode Daff i Malesh koji akcent stavljaju na kvalitetu glazbe, suvremeni tech house i okupljanje dobre ekipe istomišljenika u isključivo underground prostoru u sočno zaokruženom konceptu distinktivnog vizualnog idetiteta, gdje se iza kulisa posebna pažnja posvećuje pozitivnoj razmjeni znanja i iskustava. Nikada nisi sreo nekoga od koga nisi mogao ponešto naučiti.
 
Malesh je aktivno prisutan na sceni od 2008., a korijene ima u živoj alternativnoj glazbi. Preferira tamnija naličja elektronike poput mračnijeg tech house groovea u kojem može usporiti i izraziti sve što ima. Kako je osjetio potrebu za metodičkom klasifikacijom svega što zna posljedično si je spremio u džep i diplomu audio inženjera s ljubljanskog SAE instituta. Klasično glazbeno obrazovanje prelijeva se u setove i očito je u aranžmanima za pultom koja god žanrovska struja da ga toga trena usisa.

 
2012. našao se među burn Residancy finalistima i uskoro pokreće svoj vlastit program u Zagrebu, Seccession večeri. Nakon prvog izdanja koje je zapazilo osoblje Beatporta, drugo samostalno izdanje pobralo je lovorike u branši, a posebne pohvale stižu od britanske legende housea MR-G-ja, dok je remix je u ruke uhvatio i Marko Nastić. Proljeće sprema i novo izdanje koje će ispasti s Harisova Laus Recordsa, no o ovome će vijesti tek kapnuti.
 
Skokni si tako u iznova aktivne zidove Muralla po svoju krišku znanja i kvalitete mjuze i ne idemo kući do jutra! Enjoy!
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2