Image

Open Air PsyTrance party u Srbiji

Ponedjeljak, 02 Srpanj 2007
Opce poznata stvar je da kod susjeda u Srbiji vlada opca party groznica. Nenormalne kolicine nastupa raznih inostranih i domacih artista su prisutni ne samo vikendom vec i tijekom cijelog tjedna. Totalno je nerealno pokusavati nabrojati sva svjetska imena koja su gostovala tamo. U samo jednom vikendu moze se cuti i preko 20 artista. Na nekim zurkama cak i po 3 nastupe za vece. Stvarno impozantno. Svako se na svoj nacin trudi ne bi li doprineo sceni elektronske muzike.

Ovom prilikom skrenucu vam paznju na jedna izuzetan dogacaj koji ce okupiti mnostvo mladih ljudi na jednom izuzetnom prirodnom ambijenu, Jezerea Debeljacha u pokrajini Vojvodina u Srbiji i to 07.srpnja 2007. Lokacija je smjestena jedno sat vremena autom od vojvodanske prestonice Novi Sad. Obiluje nizom velikih livada i mocvarnih zemlista koje su "krivci" za nastanak jezera na tom podruciju. U realizaciji mladog i daleko poznatog kolektiva "PsySerbia" na pomenutoj lokaciji nastupice dva, pogotovu u poslednje vrjeme, atraktivna trance projekta. U pitanju su GOASIA iz Srbije i ATMA iz Rumunije. Ova dva projekta u zadnjem periodu obiluju mnostvom inostranih bookinga sto na festivalima sto na klubskim ili open air desavanjima. Nije zgoreg pomenuti i stil kojim se bave.

Koj Goasie je zastupljen stari dobri "Old skul" sound koji je zamotan u inovativno ruho produkcije. Tople melodije pracene debelim i masnim basslinijamaosvajaju horizonte out door partija dok u klubovima ispunjavaju svaki cosak. Mnostvo izdanja i nastupa govori o tome koliko je ovaj projekat trazem. ATMA je predstavnik nove revolucije zvuka u trance muzici. Melodicni full koji poslednjih godina osvaja palnetu je upravo oruzije kojim se ovaj mladi producent sluzi za pridobijanje publike. Nesto vise o ovim projektima mozete saznati na ( www.myspace.com/goasiaproject www.goasia-project.com i www.myspace.com/atmastudio www.geomagnetic.tv/artists/Atma.htm ). Pored pomenutih live actova, nastupice u DJ set performansima i ekipa Psyserbije, Zoli, Lodi & Bl3army kao i zavrsnicu dogadaja ambijentalnim DJ setom od strane clana projekra Goasia, Kanc Cover DJ cosmic leaf recordsa i Sound Mute artist colektiva.  Topla preporuka da posjetite ovaj event ukoliko ste u mogucnosti. Ugostice vas prijatni domacini i vesela ekipa trancera.
Vidimo se na zurci.

      ..:::::::::: PsySerbia presents open air psytrance party ::::::::::..


7.7.2007 DEBELJACKA JEZERA

GOASIA Live ::soundmute::unicorn music::Serbia


ATMA Live ::geomagneticTV::teknasia::Romania


support

ZOLI
::psyserbia::

LOODI
::psyserbia::


BLU3ARMY
::psyserbia::

KANC COVER
::soundmute::cosmicleaf records::

Lara
www.myspace.com/lara_pr_of_soundmute
www.soundmute.org
www.psyserbia.comOpen Air PsyTrance party u Srbiji