Skip to main content
  • 2.07.2007.

Open Air PsyTrance party u Srbiji

Opce poznata stvar je da kod susjeda u Srbiji vlada opca party groznica. Nenormalne kolicine nastupa raznih inostranih i domacih artista su prisutni ne samo vikendom vec i tijekom cijelog tjedna. Totalno je nerealno pokusavati nabrojati sva svjetska imena koja su gostovala tamo. U samo jednom vikendu moze se cuti i preko 20 artista. Na nekim zurkama cak i po 3 nastupe za vece. Stvarno impozantno. Svako se na svoj nacin trudi ne bi li doprineo sceni elektronske muzike.

Piše: 

Ovom prilikom skrenucu vam paznju na jedna izuzetan dogacaj koji ce okupiti mnostvo mladih ljudi na jednom izuzetnom prirodnom ambijenu, Jezerea Debeljacha u pokrajini Vojvodina u Srbiji i to 07.srpnja 2007. Lokacija je smjestena jedno sat vremena autom od vojvodanske prestonice Novi Sad. Obiluje nizom velikih livada i mocvarnih zemlista koje su "krivci" za nastanak jezera na tom podruciju. U realizaciji mladog i daleko poznatog kolektiva "PsySerbia" na pomenutoj lokaciji nastupice dva, pogotovu u poslednje vrjeme, atraktivna trance projekta. U pitanju su GOASIA iz Srbije i ATMA iz Rumunije. Ova dva projekta u zadnjem periodu obiluju mnostvom inostranih bookinga sto na festivalima sto na klubskim ili open air desavanjima. Nije zgoreg pomenuti i stil kojim se bave.

Koj Goasie je zastupljen stari dobri "Old skul" sound koji je zamotan u inovativno ruho produkcije. Tople melodije pracene debelim i masnim basslinijamaosvajaju horizonte out door partija dok u klubovima ispunjavaju svaki cosak. Mnostvo izdanja i nastupa govori o tome koliko je ovaj projekat trazem. ATMA je predstavnik nove revolucije zvuka u trance muzici. Melodicni full koji poslednjih godina osvaja palnetu je upravo oruzije kojim se ovaj mladi producent sluzi za pridobijanje publike. Nesto vise o ovim projektima mozete saznati na ( www.myspace.com/goasiaproject www.goasia-project.com i www.myspace.com/atmastudio www.geomagnetic.tv/artists/Atma.htm ). Pored pomenutih live actova, nastupice u DJ set performansima i ekipa Psyserbije, Zoli, Lodi & Bl3army kao i zavrsnicu dogadaja ambijentalnim DJ setom od strane clana projekra Goasia, Kanc Cover DJ cosmic leaf recordsa i Sound Mute artist colektiva.  Topla preporuka da posjetite ovaj event ukoliko ste u mogucnosti. Ugostice vas prijatni domacini i vesela ekipa trancera.
Vidimo se na zurci.

      ..:::::::::: PsySerbia presents open air psytrance party ::::::::::..

7.7.2007 DEBELJACKA JEZERA

GOASIA Live ::soundmute::unicorn music::Serbia

ATMA Live ::geomagneticTV::teknasia::Romania

support

ZOLI
::psyserbia::

LOODI
::psyserbia::

BLU3ARMY
::psyserbia::

KANC COVER
::soundmute::cosmicleaf records::

Lara
www.myspace.com/lara_pr_of_soundmute
www.soundmute.org
www.psyserbia.com

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk