Skip to main content
  • 9.10.2019.

Otvaranje zimske sezone i techno Noć vještica u rovinjskom Steelu

Klub Steel za najmračniju noć u godini dovodi najšareniju techno kraljicu svijeta.

Piše: 

Uživajte u noći ispunjenoj techno zvukovima 1. studenog u Rovinju kada klub Steel dovodi neponovljivu ukrajinku  Mariku Rossu koja će nastupiti sa članovima Techno Je Na Selu organizacije jednim od poznatijih techno artista regije Adoo te nova zvučna mlada nada Beatriss.

Prepoznatljivo ime, stas i glazba, Marika Rosa je jedno od najzvučnijih imena Istočno Europske elektroničke scene koje se konstantno pojavljuje kao headliner na velikim festivalima i klubovima diljem svijeta jednako koliko i po Beatportovim ljestvicama. Izdaje za labele poput Italo Business, Crunch Control, Audio Elite, Naughty Pills, DSR Digital, Dolma Records, Pragmatik Recordings, Naked Lunch i Elektrax Recordings. Osnovala je vlastitu etiketu Fresh Cut 2015. a u prvih tjedan dana njegova izdanja bila su na Beatportovoj Hardcore/Hardtechno Top 100 ljestivici. Ovaj uzbudljivi izvođač putuje po svijetu i osvaja srca fanova diljem planete svojom pojavom i odgovarajućim unikatnim energičnim setovima. Ako još niste uspjeli doživjeti njezin nastup, otvorila vam se odlična prilika u srcu Istre. Uz brojna izdanja i velike suradnje poput onih s Alberto Ruiz, Balthazar & JackRock, Hakan Ludvigson, Ken Ishii, Mike Väth, Pig&Dan, Spartaque te Deborah Luca prava je privilegija slušati je u Rovinju.

ADOO je hrvatski Techno artist iz Pule koji izbacuje svoju produkciju na labelima poput Tronic, Agile ali i mnogih drugih  dok mu  produkciju  podržava sam vrh scene poput UMEK, Richie Hawtin, Paco Osuna, Mark Knight, Phunk Investigation-a, Stefano Noferini, Uto Karem, Christian Varela, Sam Paganini i druga renomirana imena. Nakon svjetskih pozornica, glava Techno Je Na Selu organizacije nastupa uz Mariku Rossu, još jedno ime u nizu liste velikih artista sa kojimaje naš glazbenik imao priliku dijeliti pult.

Beatriss je mlada umjetnica također iz Pule koja je na scenu stupila 2016. godine te nakon što su  primjetili njezinu karizmu i odličan odabir glazbe imala je priliku postati dio TJNS organizacije, svirati na Slurp festivalu, nastupati na eminentnom Fort Bourginonu te klubovima diljem Hrvatske. Nakon završene Ableton edukacije željno očekujemo njezinu produkciju a prije toga ne propustite njezin mračan, energični set koji uvijek pokrene publiku, ovog puta u rovinjskom Steelu.


Ulaznice za Techno Halloween 11. listopada  možete nabaviti kod TJNS ili Steel promotora a karta na ulazu biti će 100 kuna.
FB Event: Techno Halloween w/ Marika Rossa at Steel Rovinj


 


 

 

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk