Skip to main content
  • 19.04.2023.

Outside Connection i Balance su zaduženi za vikend program u Crkvi

Popularni riječki klub ovog vikenda će ugostiti nekoliko inozemnih gostiju

Piše: 


U petak 21. travnja, riječku Crkvu još jednom preuzima Outside Connection. Mlade snage techno zvuka ovog puta pripremaju posebno izdanje, na gostovanje u Rijeku stiže Jayzo iz Nizozemske te Muhi iz Srbije. Lokalnu podršku čine rezidenti Outside ConnectionaEneix, IC i Tias.

Iz Nizozemske u goste ponovno dolazi Jayzo koji je već tresao zidove Crkve i svaki put odvrtio odličan set. Svoju DJ karijeru započinje 2010. na plažama na jugu Nizozemske. Nadahnut elektroničkom glazbom i plažama, postaje rezident DJ u brojnim klubovima i barovima Scheveningen. Jayzo zvuk fokusira na hipnotičnoj strani techna, ali mu ni progresivne dubine elektronike nisu strani pojam. Voditelj je inovativnih underground koncepata Excess The Movement iEast Techno Collective.

Iz Novog Sada u Rijeku, Muhi donosi svoj lako prepoznatljivi techno zvuk s tvrdim, mračnim, acid i hipnotičkim sekvencama. Pobjednik je “Let’s Mix It” natjecanja 2021. u Live Act kategoriji, a njegov talent prepoznat je i od strane struke kada je nominiran za najperspektivnijeg izvođača u regiji od strane nagrade Ambasador. Njegove trake redovno se nalaze na vrhovima Beatport ljestvica te u setovima DJ-eva poput I Hate Models, Kozlov, Fatima Hajji i mnogih drugih. Osnivač je i vlasnik Etom Recordsa te Inner Core Livea.

Tias je osnivač Outside Connectiona. Prepoznatljiv je po svom mračnom technu ispunjenom melodičnim i vokalnim trakama. Eneix je također osnivač Outside Connectiona i predovnih novog vala techno zvuka Rijeke. Još jedan osnivačOutside Connectiona je IC poznat po tome što je open-format DJ gdje svoje umijeće prezentira kroz raznovrsne glazbene odabire.

Ulaznice su dostupne u pretprodaji kroz sustav Entrio.

FB EVENT: Outside Connection Showcase w/ Jayzo & Muhi

Bogati elektronički vikend u subotu 22. travnja nastavlja jedna od najdugovječnijih hrvatskih organizacija Balance. koja u riječku Crkvu dovodi Bruns Layja, Joesa, Lemon Inc.-a i Mark Asha.

Balance. u svijetu elektroničke glazbe na teritoriju Hrvatske djeluje već više od dvadeset godina, a osim što su se profilirali kao organizatori kvalitetnih događaja elektroničke glazbe, tvorci su jednog od najdugovječnijih podcasta koji se emitira duže od desetljeća.

Bruns Lay je perspektivni riječki DJ koji je svoju DJ karijeru započeo svirajući hip-hop, pop i latino ritmove prije nego što je našao svoje mjesto u house zvuku. Kada nije za DJ pultom, nalazi se u studiju gdje radi na svojim novim izdanjima. Josip Peša, poznatiji kao Joes je DJ iz Pule. Iako ima 25 godina, glazbu vrti već 11 godina. Član jeAB Original DJ-Crewa te je polovica Outer Framesa. Rezident je beach bara Lost Bay u Štinjanu.

Lemon Inc.je institucija istarske elektroničke scene s više od dvadeset godina staža. Uz svoj istančani glazbeni ukus poznat je i po impresivnim tehnikama miksanja glazbe. Mark Ash je još jedan veteran hrvatske elektroničke scene na kojoj je aktivan od 1994.

FB EVENT: Balance. at Crkva Club 22.4.2023

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2