Skip to main content
  • 26.02.2020.

Ove subote trance familija se okuplja u Zagrebu. Evo tko sve stiže!

Da, dobro ste pročitali, naime sprema se četvrto izdanje klupske večeri Legendary u subotu, 29. veljače, a domaćin je zagrebački Boogaloo klub.

Piše: 

Kad je riječ o Legendaryu zna se da je to praznik i okupljanje ljubitelja trance glazbe.

Ovaj put stiže njemačka zvijezda ATB, a večeras ćete upoznati i saznati ponešto o ostalim izvođačima koji će vrtiti ovu noć.

Corti Organ – hrvatsko-njemačka progressive, trance, techno house fuzija

Iz aliasa skriveni Niko i Daniel već su ostavili svoj  Armada (NL), Vandit Records (DE), Outburst Records (UK) i Fenology Records (DE). Omađijani utjecajem trance uspona 90-ih, gospoda su krenula istraživati dalje i svoje mjesto pod zvučnikom našla na slivu trance atmosfere, čvrstih linija techna i fleksibilne topline housea.

2010. nastaju i prve produkcije pod Corti Organ imenom slijedeći linije progressive trancea, electra i više techno pristupa, a 2012. označila je prekretnicu pridruživanjem HeavensGate-u gdje su postali mjesečni rezidenti showa na Afterhours.fm.

RODG

Ovaj Nizozemac je jedna od najbolje čuvanih tajni sa etikete Armada Music koji stalno izbacuje vrhunska izdanja. te je često prisutan na njihovim kompilacijama.

Poznati su i njegovi remiksi za Paul Oakenfolda, Armin van Buurena, Cosmic Gate i Ruben de Ronde. Armin ga je proglasio najboljim producentom 2016.g. Njegova najpoznatija produkcija je "High Life", a čest je gost ASOT serijala.

Maarten de Jong

Iznimno talentirani DJ i producent iz Nizozemske, te rezident na Vandit Recordsu Paul Van Dyka. Smatraju ga jednim od tech trance producenata sa najvećom konzistencijom među svojom generacijom. 2009. je obradio Coldplay-ov hit "The Scientist" čime je postao poznat diljem svijeta, a isto godine je njegovu glazbu na svoju Essential Mix playlistu ubacio i Ferry Corsten.



Reconceal

Slovenac Blaž Vrečko je trance producent i DJ koji je nedavno proslavio desetljeće rada. Izdavao je glazbu za etikete In Trance we Trust, JOOF Aura, Trance Temple Records, a DJ pult dijelio sa imenima poput Paul Van Dyka, Dash Berlin, Omnia, The Thrillseekers, Aly & Fila.

ACS je Splićanin sa trenutnom adresom u Zagrebu. Mlad DJ željan rada i iskustva, ponajviše po klubovima.

Preferencija trance, no otvoren za house, tech house i progressive house. Možete čuti njegov mix snimljen za Novi val Klubske scene prije nepune dvije godine.

Magappo

DJ i producent iz Splita koji je trance otkrio još kao devetogodišnjak. Od tada je zaokupljen ovom glazbom, a inspiran je radovima Armin van Buurena i Paul van Dyka.

Ulaznice su dostupne na Entrio, a trenutne cijene su od 180 kn do 250 za VIP.

FB event: Legendary pres. ATB

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2