Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Ovog vikenda u Crkvu stižu dj-evi iz Brazila, Austrije, Italije…

Srijeda, 24 Svibanj 2023

Ljeto se bliži, a program u riječkoj Crkvi postaje sve atraktivniji. U petak Shabby Kicks još jednom preuzimaju plesni podij, a u subotu stižu predstavnici etikete Stereophonic

 

Ovog petka 26. svibnja, Shabby Kicks Connection priprema svoj posljednji takeover sezone. Mlade nade hrvatskog drum ‘n’ bassa u riječku Crkvu dovode Alibija iz Brazila te Rawtida i Zapplau iz Austrije. Uz internacionalne goste, partijaneri će plesati uz predstavnike lokalne d’n’b scene i rezidente - Introvert b2b RawFlip, Madvillains i Raul B.Alibi je rođen u Sao Paolu, ali trenutno prebivalište mu je na europskom kontinentu i to u Beču. Nastupao je diljem svijeta na brojnim važnim d’n’b partyjima, događajima i festivalima. Kroz svoje setove donosi unikatni spoj vrućih brazilskih beatova i d’n’b ritmova koji jednostavno tjeraju na ples.

Uz glavnog gosta Alibija, u Rijeku stiže duo iz austrijskog kolektiva “Drumfabrik”. Rawtid i Zappla su zajedno nastupili u svim važnim austrijskim klubovima te su imali priliku dijeliti DJ pult sa brojnim poznatim internacionalnim d’n’b DJ-evima poput Mefjusa, Eneia, Culture Shocka, Grafixa…Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: Shabby Kicks Takeover vol.4 w/Alibi [V Recordings / DARKMTTR]

U subotu 27. svibnja u riječkoj Crkvi na repertoaru je Club Stereophonic. Iz Italije na Kvarner stižu predstavnici priznate izdavačke kuće Stereophonic - Dave Manali, Simon Emme te lokalni pripadnik Stereophonica - Dion’s House Kitchen. Stereophonic je više od samo izdavačke kuće, za sebe vole reći da su strastvena zajednica posvećena dijeljenju iznimne house i tech-house glazbe s ostatkom svijeta.

Dave Manali je bio rezident renomiranog kluba “Ambasada Gavioli” koji u svakom svom setu donosi eksplozivnu energiju. Dinamična prisutnost za DJ pultom i odabir traka s nezaustavljivim ritmovima kroz godine se veže uz njegovo ime. Simon Emme je mladi i inovativni talijanski DJ i producent koji je poznat po svojim hipnotičkim setovima u kojima spaja tamne, neobične vibracije i zvučne pejzaže. Dion’s House Kitchen je riječki predstavnik koji besprijekorno spaja soulful house i funky melodije, predstavljajući karakteristični zvuk Stereophonica.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: Club Stereophonic at Crkva