Skip to main content
  • 24.05.2023.

Ovog vikenda u Crkvu stižu dj-evi iz Brazila, Austrije, Italije…

Ljeto se bliži, a program u riječkoj Crkvi postaje sve atraktivniji. U petak Shabby Kicks još jednom preuzimaju plesni podij, a u subotu stižu predstavnici etikete Stereophonic

Piše: 

 

Ovog petka 26. svibnja, Shabby Kicks Connection priprema svoj posljednji takeover sezone. Mlade nade hrvatskog drum ‘n’ bassa u riječku Crkvu dovode Alibija iz Brazila te Rawtida i Zapplau iz Austrije. Uz internacionalne goste, partijaneri će plesati uz predstavnike lokalne d’n’b scene i rezidente – Introvert b2b RawFlip, Madvillains i Raul B.

Alibi je rođen u Sao Paolu, ali trenutno prebivalište mu je na europskom kontinentu i to u Beču. Nastupao je diljem svijeta na brojnim važnim d’n’b partyjima, događajima i festivalima. Kroz svoje setove donosi unikatni spoj vrućih brazilskih beatova i d’n’b ritmova koji jednostavno tjeraju na ples.

Uz glavnog gosta Alibija, u Rijeku stiže duo iz austrijskog kolektiva “Drumfabrik”. Rawtid i Zappla su zajedno nastupili u svim važnim austrijskim klubovima te su imali priliku dijeliti DJ pult sa brojnim poznatim internacionalnim d’n’b DJ-evima poput Mefjusa, Eneia, Culture Shocka, Grafixa…

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: Shabby Kicks Takeover vol.4 w/Alibi [V Recordings / DARKMTTR]

U subotu 27. svibnja u riječkoj Crkvi na repertoaru je Club Stereophonic. Iz Italije na Kvarner stižu predstavnici priznate izdavačke kuće Stereophonic Dave Manali, Simon Emme te lokalni pripadnik Stereophonica Dion’s House Kitchen. Stereophonic je više od samo izdavačke kuće, za sebe vole reći da su strastvena zajednica posvećena dijeljenju iznimne house i tech-house glazbe s ostatkom svijeta.

Dave Manali je bio rezident renomiranog kluba “Ambasada Gavioli” koji u svakom svom setu donosi eksplozivnu energiju. Dinamična prisutnost za DJ pultom i odabir traka s nezaustavljivim ritmovima kroz godine se veže uz njegovo ime. Simon Emme je mladi i inovativni talijanski DJ i producent koji je poznat po svojim hipnotičkim setovima u kojima spaja tamne, neobične vibracije i zvučne pejzaže. Dion’s House Kitchen je riječki predstavnik koji besprijekorno spaja soulful house i funky melodije, predstavljajući karakteristični zvuk Stereophonica.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: Club Stereophonic at Crkva

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk