Skip to main content
  • 3.12.2019.

Ovom subotnjom seansom u Tunelu ispod pruge ruše se predrasude

From analog to digital, od vinila do trice i nazad, ovom subotnjom seansom ruše se predrasude.

Piše: 


Na programu Monofuse u riječkom Tunelu ispod pruge ove subote 07.12. vrte Amor i Below Bangkok.

FB Event: Monofuse w/ Below Bangkok & Amor

Amor je zasigurno jedan od najtalentiranijih hrvatskih selektora, počinje svirati još sredinom 90-ih, te sa svojim školskim prijateljem Darianom formira poznati tandem Amor & Darian. Nakon lokalnih nastupa i svirki u popularnim klubovima kao što je to bio Quorum Colours, postaju rezidenti u slovenskoj Ambasadi Gavioli, jednoj od najcjenjenijih europskih okosnica elektroničke glazbe.

Amor je nastupao diljem Hrvatske, Slovenije i Italije, te drugdje u Europi. Nakon što je započeo solo karijeru, poglavito se posvetio glazbenoj produkciji. Prije koju godinu se vratio DJ-ingu nakon što se posljednjih godina posvetio isključivo stvaranju glazbe. Pogledajte ovdje isječak sa njegovog nastupa na Sea Staru ove godine u sklopu Electric Waves pozornice.

Below Bangkok je DJ, producent i suorganizator niza uspješnih evenata, koji predstavljaju dub / downtempo / deep subkulturu. Član Highland Brothers UTD, Mellow Men kolektiva i osoba iza Mr. Sideburns projekta. Vlasnik digitalne etikete "Luna The Cat". Kao producent je izdao svoju glazbu na etiketama kao što su: Lucidflow, Back and Forth, Ready Mix Records, Deepstitched, te suradivao sa jednim od boljih producenata diljem svijeta. Iza pulta se našao sa Dj-ima poput: Pablo Bolivar, You and Me, Cosmic Cowboys, Richard Davis itd.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk