Skip to main content

Partijaj s ljudima s 4 kontinenta na Fleap outu!

Prijavite se za veliki internacionalni party koji će se održati 17.03. u paviljonu 7 na Zagrebačkom velesajmu.

Piše: 


Karte po promotivnim cijenama možete pronaći na Entrio ticketing sustavu. Sredina je ožujka, Božićni su praznici prošli, a ljetni nikako da dođu i svega ti je dosta. Jedino što želiš je sunce i maštaš o festivalima na koje ćeš ići, DJ-evima koje ćeš slušati i uz koje ćeš cijelu noć plesati. Ako se prepoznaješ u ovim retcima, znaj da se sprema oaza u kojoj ćeš se odmoriti od posla, ispita i obaveza i napuniti baterije dok ne dođu ljetni dani: FLEAP out party!

Fleap out je tulum kojim se zatvara najveća internacionalna konferencija za mlade – LEAP Summit. Tri vrhunske međunarodne DJ zvijezde –  Vanillaz, Joe2Shine i Kosta Radman čekaju te 17. ožujka na Zagrebačkom Velesajmu gdje ćeš imati priliku prepustiti se sjajnoj glazbi i užitku zajedno sa sudionicima Summita iz cijelog svijeta.
{youtube}QXXXb31o6QU{/youtube}

Vanillaz, Kosta Radman i Joe2Shine
Ako si ljubitelj energetskog housa teško ćemo povjerovati da nisi dosada čuo za Vanillaz! Ultra, WMC Miami, Kings Day Netherlands, Umagination, ATP, Knock Out Festival, Schengenfest ili Pow Wow Festival njihove su scene. Zadivili su Guettu i Hardwella, Dimella i French Montanu. Vrte ih na stotinama radijskih postaja diljem svijeta.

Svojim energetskim DJ izvedbama u klubovima i na festivalima, Kosta Radman ljubitelje elektroničke glazbe dovodi do ekstaze. “Hrvatski veleposlanik” elektroničke glazbe prema nagradi Ambasador u kategoriji "Najbolji EDM DJ” 2016., već godinama nastupa uz brojne svjetske DJ zvijezde.

Joe2Shine DJ, producent, glazbenik i glazbeni direktor mnogih poznatih klubova i festivala dominantni je lik hrvatske glazbene house scene. Svirao je u više od 140 klubova te je rezidentni DJ u vodećim klubovima u regiji.

Jeste spremni za najluđi party u trećem mjesecu? Karte za FLEAP možete kupiti po promocijskim Early Bird cijenama do isteka zaliha na Entrio ticketing sustavu, a dodatne informacije potražite na Facebooku i internetskoj stranici LEAP Summita.

dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop