Skip to main content
  • alt
  • 6.05.2014.

Party vodič za Barbarellas

Klub Barbarellas, nekadašnji Porat, i ovog će ljeta biti poprište niza partyja i after partyja mnogih festivala što se odvijaju u Tisnom.

 
Tako je znano da na otvaranju 28. lipnja svira Derrick L. Carter kojem se pridrućuju domaći Zero i Boris Cvajner.  Za vrijeme The Garden festivala, točnije 2. srpnja,  svira Eats Everything, dan poslije stiže Ben UFO dok  se 4. srpnja održava label night kojeg potpisuje Wolf Music. Ewan Pearson svira 5. srpnja, dan kasnije na redu su Craig Richards i Prosumer, 7. srpnja Levon Vincent i Delano Smith dok je 8. srpnja noć pod imenom Futureboogie.
{youtube}BxdAgkrha1E{/youtube}
 
U srijedu, 9. srpnja , završava The Garden i počinje Electric Elephant, a na večernjem partyju u Barbarelli sviraju Francois K., Dean Sunshine Smith i naš Zero. Motor City Drum Ensemble, Horse Meat Disco  i Will Tramp! preuzimaju pult u petak, 11. srpnja, dok će subota dočekati Toma Findlaya, Unabomberse i Il Bosca.
{youtube}fHmIOHwkHpk{/youtube}
 
Electric Elephant u nedjelju nudi imena kao što su Derrick May, FCL i Thunder dok festival u ponedjeljak zatvaraju Justin Robertson, Sean Johnston i Chris Macey. Od 31. srpnja do 3. kolovoza pak se u Barbarellas odvija peto izdanje  Stop Making Sensea kojeg otvaraju Optimo te Harri & Domenico dok u petak pult preuzimaju Marcus Worgull, Mr Ties te Phonica DJs. Subota donosi live nastup Tiger & Woodsa te setove Vakule, Mr Solid Golda i Park Rangera.
{youtube}hZIipSC0dAU{/youtube}
 
Nick Höppner, Gerd Janson, Alli Tillett, Myles Mears i Ollie Seaman zatvaraju Stop Making Sense u nedjelju, 3. kolovoza. Što se tiče kolovoza, tada u Barbarellas sviraju imena kao što su Carl Craig, Darren Emerson, Stacey Pullen, Max Cooper, Ivan Smagghe i Justin Robertson, a održat će se i slavljenički party naziva 20 godina Wigglea na kojem nastupaju Terry Francis i Nathan Coles. Sve ostale informacije potražite na  stranici kluba.
{youtube}YejxBuU7qgI{/youtube}
 
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2